Podolski u štrajku!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 01.01.2015.
11:19
Izvor: Sportske.net

Nemac napustio trening posle svađe sa Vengerom, da li to znači i odlazak iz Arsenala? Šta je problem za zainteresovane klubove?

Beta/AP Photo/Emrah Gurel
Beta/AP Photo/Emrah Gurel

Povezane vesti

Izgleda da je došlo do kratkog spoja. Kako tvrdi "Miror" posle rasprave je Podolski napustio trening i sada je njegov odlazak već izvestan. Priča se da je rešen da štrajkuje kako bi naterao klub da ga proda.

Ipak, treba sačekati, pretendenata ima, ali je problem visoka plata nemačkog fudbalera.

On u Arsenalu zarađuje oko 6 miliona evra godišnje što je za Inter koji je najozbiljniji kupac previše.

Uz Italijane, tu su i Turci, a pominjan je i povratak u Nemačku. Podolski je nezadovoljan minutažom i odnosom Vengera, a da je situacija napeta govori i jučerašnji incident.

Arsenal danas gostuje protiv Sautemptona od 16 časova. Venger ima problem sa napadačima, pričalo se da će Podolski početi, ali nakon najnovijeg razvoja situacije neizvesno je hoće li uopšte biti u takmičarskoj ekipi.

Zbog toga bi mogli da vidimo iznenađujući sastav, tačnije prvi put ove sezone Kostarikanac Žoel Kempbel bi trebalo da počne meč.

Pre par dana je Arsen Venger poručio Podolskom da ne razmišlja o odlasku i da će dobiti priliku, ali očigledno da je odnos narušen i da sada Arsenal mora da razmišlja o prodaji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke