Počeo EURO U17 - Komšije poražene, domaćin ponižen

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.05.2016.
19:54
Izvor: Sportske.net

Evropsko prvenstvo za kadete startovalo je u četvrtak u Azerbejdžanu, a domaća selekcija je već u prvoj utakmici doživela debakl. Bosna i Hercegovina izgubila od Austrije.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Utakmicama prvog kola u grupama "A" i "B" u četvrtak je u Azerbejdžanu zvanično otvoreno Evropsko prvenstvo kadetskih reprezentacija.

Kontinentalna smotra zvanično je otvorena uoči poslednje utakmice prvog dana takmičenja u kojoj je domaća selekcija doživela katastrofalan poraz.

Nakon umetničnog dela programa na otvaranju prvenstva fudbalski umetnici iz Portugala deklasirali su Azerbejdžan sa 5:0 (3:0), a poraz domaće selekcije bio bi još ubedljiviji da na golu nije bilo odličnog golmana Husejnova.

Golman Azerbejdžana našao se na pravoj vetrometini i ma koliko poraz bio ubedljiv, mora se priznati da je Husejnov danas sprečio potpuni debakl domaćina Evropskog prvenstva.

Dva gola za selekciju Portugala postigao je Hose Gomes, a po jednom su se u strelce upisali Žedson Fernandes i Luis Migel. Peti gol za Portugal, prvi na meču, postigao je kapiten Azerbejdžana Elhin Asadov.

U drugom meču grupe "A" Belgija je savladala Škotsku sa 2:0 (0:0) golovima Korina i Opende u prvih 15 minuta drugog dela meča.

Austrija je posle prvog kola zasela na vodeće mesto u grupi "B" pošto je sa 2:0 tukla Bosnu i Hercegovinu, dok su selekcije Ukrajine i Nemačke remizirale rezultatom 2:2.

Drugog takmičarskog dana na Evropskom prvenstvu za kadete na programu su mečevi u grupama "C" i "D" pa ćemo tako prvi put na turniru videti reprezentativce Srbije.

Kadetska selekcija Srbije igra u grupi "D" i prvi rival će joj biti reprezentacija Italije. Utakmica na stadionu Karabaga u Bakuu počinje u 12 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 05.05.2016
20:07

Ukoliko neko pronadje link za nasu utakmicu molio bih da ga ostavi ovde.

avatar
UnderShad13
Friday, 06.05.2016
00:04

Www.batmanstream.comnBice vise linkova pa proberi :)

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 06.05.2016
12:11

Znam za taj,gledao sam,ali nema nijedan link,hvala uglavnom :) Trazio sam na 7/8 najpopularnijih sajtova i svuda samo Holandija-Spanija i Francuska-Danska.