Počeo Čempionšip, Sanderlend osvojio samo bod kod kuće

Autor: Boban Filipović
petak 04.08.2017.
22:57
Izvor: Sportske.net

Dvema utakmicama otvorena je sezona u drugom po kvalitetu takmičenju u Engelskoj.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Sanderlend je na 'Satdionu Svetlosti' ugostio Derbi Kaunti, utakmica je završena bez pobednika, rezultatom 1:1.

'Ovnovi' su poveli u 11. minutu golom Bredlija Džonsona, u finišu prvog poluvremena Graban je poravnao sa 'kreča', a u nastavku promene rezultat nije bilo.

U isto vreme, Notingem Forest je na svom bunjištu bio bolji od Milvola.

"Šumari" su upisali minimalac (1:0) na startu sezone,a jedini gol na utakmici postigao je MekKi u finišu prvog poluvremena.

Većina utakmica prvog kola na programu je sutra, derbi je na 'Krejven Kotidžu', gde Jokanovićev Fulam čeka Norič Siti, a zavesa će biti spuštena prekosutra u Boltonu, gde gostuje Lids.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Saturday, 05.08.2017
01:08

Navijao sam za Derbi koji ove sezone mora da pokaze potencijal, prosle sezone su u nekim trenutcima bili nadomak plej ofa, ali na kraju su posustali zajedno sa Noricem koji je igrao mozda najofanzivniji fudbal prosle sezone. A ove sezone, kao i svake druge navijam da Fulam i Lids uzmu ta prva dva mesta i odu direktno u Premijer ligu, ali bice to teze nego ikad. Tu je Sanderlend od koga se ocekuje da se brzo vrati u elitu, Midlzbro koji se najbolje pojacao ovog leta takodje, Hal malo teze jer su ostali bez nekoliko bitnih igraca ali verujem da ce i oni biti konkurencija. Vulsi su se pojacali takodje, pa se i od njih moze ocekivati borba za plej of. Reding i Sefild W. ce takodje pokusati da ponove uspeh iz prosle sezone i budu u prvih 6. Jaka konkurencija ove godine, bice pakleno, dosta zanimljivih derbija kao sto ce biti izmedju dva Sefilda, izmedju Boroa i Lidsa, izmedju Derbija i Notingema... Inace za mene, Cempionsip je posle prve Engleske, Spanije i Italije najzanimljivija liga za gledanje. nP.S. Dok cekamo Premijer ligu da pocne, ne propustite danasnji mec izmedju Fulama i Norica koji ce biti na sport klubu uz direktan prenos, bice sigurno zanimljiv duel sa puno golova.

avatar
AS7
Saturday, 05.08.2017
01:02

Kako je samo ujednacen ovaj Championship ove godine,tacno 7,8 konkurenata na papiru za povratak al uvjek moze neko da uskoci kao iznenadjenje.Licno bi volio da povratak u PL izbore Villa i Fulham ali otom potom,vidjecemo.

avatar
The Truth
Friday, 04.08.2017
23:06

Sandrlend mora da pojaca odbranu,da im nije bilo Galoveja,unistio bih ih Derbi.Decko je dominirao na terenu,odusevio me.Kone je takodje bio solidan,ali ova druga dvojica u odbrani i ovaj golman ne bi mogli da igraju u amaterskoj ligi.Derbi je bio dobar,neverovatno kakve su dve sanse promasili Martin i Nugent.Losi igraci,sa takvima se ne moze u PL.Bravo za Notingem!