Pobuna! Odbio da uđe u igru, jedan Srbin ga ubeđivao, drugi će se "pobrinuti za njega"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.03.2016.
12:21
Izvor: Sportske.net

Pogađate ko je napravio problem?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Žeremi Menez je odbijao da uđe u igru u finišu duela sa Laciom. Nezadovoljan što je na klupi, Francuz koji je poznat kao usijana glava je rekao Mihajlovićevom pomoćniku da ne želi da igra "dva minuta".

"Nije dva, još 15 je do kraja", ubeđivao ga je Nenad Sakić, pa se na kraju Menez smilovao i desetak minuta pre poslednjeg zvižduka sudije ušao na teren.

"Ako ne bude ušao, pobrinuću se za njega", navodno je Mihajlović rekao Sakiću.

Uglavno, ni Menez nije promenio ništa, ostalo je 1:1, Milan je ponovo promašio pobedu i sigurno je da neće igrati Ligu šampiona.

Berluskoni je razočaran napustio stadion, nije više tajna da će Mihajlović biti otpušten, a već se nazire njegov novi klub.

O tome smo pisali sinoć, možete čitati ovde.

Šta srpski trener kaže o odlasku?

"Imam ugovor još jednu godinu, ne pitam se samo ja. Ako klub bude nezadovoljan ili ja ne budem želeo da ostanem, razići ćemo se", izjavio je srpski trener čiji tim će izborili verovatno kvalifikacije za LE, a imaju šansu da se plasiraju u Evropu i ako osvoje kup Italije gde u finalu igraju sa Juventusom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
18:27

Eto zasto sam stalno bio za to da ga prodamo na pocetku sezone, ali usledila je ona povreda i sad se sve zaboravlja. Covek mi uopste nije jasan, jasno je samo da je nespreman i da ne moze jos da igra vise!!!

avatar
Monday, 21.03.2016
17:17

Miha nije toliko kriv , covek je uradio najvise sto je mogao sa ovim timom ali nije on za Milan za nas treba neki malo bolji trener

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 21.03.2016
15:52

meni s ovakvim stavom nikad ne bi igrao.....baloteli udje 30 sekundi pa ne pravi sranja....a ovaj nabedjeni....msm sramota....eto neka ga berluskoni sad vodi negde sa smobom u neki novi klub...ni on a ni menez nisu pozeljni u milanu...minirati trenera javno zbog 20 minuta igre???!....pa on nema kondiciju za 10....sinoc mu dva puta ostaje lopta iza pet metara....keceljom je ne bi navat'o....podrska mihi....ako nista sad si video s kakvim se mediokritetima bavis...izdrzi majstore!

avatar
mak_juventino
Monday, 21.03.2016
15:33

AJde sada lepo prodajte ga u Nici , ustvari naka bude trampa za Ben Arfa ...