Pobeda za Luka Šoa!

Autor: Beta Beta
nedelja 20.09.2015.
20:11
Izvor: Beta

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal posvetio je današnju pobedu nad Sautemptonom povređenom igraču Luku Šou.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas u gostima Sautempton sa 3:2 u utakmici šestog kola Premijer lige.

"Bilo nam je veoma važno da pobedimo posle poraza od PSV-a (u Ligi šampiona). Svima nam je mnogo žao Luka Šoa, ovo je pobeda za njega. Veoma smo ponosni što smo mu danas vratili osmeh na lice",
rekao je Van Gal za britanske medije.

Junajted je do četvrte pobede u sezoni stigao golovima Entonija Marsijala u 34. i 50. minutu i pogotkom Huana Mate u 68. minutu.

"Marsijal je već poseban jer smo ga mnogo platili. Mnogo ljudi misli da je on već zvezda, ali to je dečak koji ima 19 godina. U tri utakmice je mnogo pokazao. Veoma sam zadovoljan time kako igra, ali i on i mi zajedno s njim moramo da ostanemo na zemlji", naveo je Holanđanin.

Trener Sautemptona Ronald Kuman naveo je da je njegova ekipa sama sebe pobedila.

"Prvih 30 minuta smo igrali savršeno, imali smo dobru organizaciju, a njima je bilo teško da nas probiju. To smo izgubili u poslednjih desetak minuta pre kraja poluvremena. U drugom poluvremenu, sa greškama, bilo je nemoguće...

Izgubili smo veru. Nismo izgubili od Mančester junajteda, sami sebe smo pobedili",
naveo je Kuman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad
Sunday, 20.09.2015
21:50

moyda gresim alicini mi se da je ovo oko De Hee bila samo dobro odigrana varka Junajteda protiv Reala., ne bi li se ispipao puls za Bejla, ili Ramosa i da oni u stvari nikada nisu ni raymatrali opciju da ga prodaju. Cim je potpisao novi ugovor odmah je vracen na gol, a danas je opet imao 3 fantasticne odbrane.

avatar
giggsy the master
Sunday, 20.09.2015
23:57

Stari je lisac ova debela pijanica lvg, nikad se ne zna.

avatar
zrenjaninunited12
Sunday, 20.09.2015
20:52

Ja ne znam kako mi pobeđujemo.Kada igramo dobro gubimo,kada smo loši pobeđujemo.Pitanje šta je sa Runijem?Ne samo što nije dao gol već veliki broj prodatih lopti na sredini terena.A i stalno vraća nazad lopte.Marsijal pokazuje potencijal za pravu 9-u,tehika mu je ok a sa kakvom mirnoćom daje golove.Mata je malo umoran.Bio samjedan od onih koji su poželeli do viđenja DdG-i ali sada priznajem da sam pogrešio.Štoper nam treba!

avatar
mrancic
Sunday, 20.09.2015
22:01

Runi ima 300000 nedeljnonMalo manje od Mesija i Ronalda.Mora da ide na klupu.Nazalost nije mnogo bolji ni Depaj.Stopera smo ispustili i tesko cemo do prva dva mesta.Mate po meni nema u UTD u 2016/17 godinu.Treba nam mozak tima kao sto je Azar u Celsiju.Opet pitam: sta je sa Vilsonom i Pereirom i dokle ce UTD da racuna na Kerika?

avatar
Sunday, 20.09.2015
20:13

Protiv ''svojih''.