Po bod za Svonsi i Vest Hem

Autor: Boban Filipović
nedelja 20.12.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net

Podela plena na 'Libertiju', na pretposlednjem meču 17. kola Premijer lige.

beta
beta

Povezane vesti

U duelu ekipa koje dugo ne znaju za pobedu u Premijer ligi nije bilo golova.

Svonsi je prekino seriju od tri uzastopna poraza, ali će na prvu pobedu još od 24. oktobra morati još da pričeka. Od tada, kada su savladali fenjeraša Aston Vilu u Birmingemu minimalcem, 'Labudovi' su osvojili samo dva boda, zaključno sa ovim danas.

Vest Hem je takođe poslednji put slavio istog datuma i to na svom 'Boljen Graundu' u gradskom derbiju protiv Čelsija (2:1). 'Ćekićari' su od tada remizirali čak pet puta i dva puta izgubili.

Osim što nije bilo golova danas na 'Libertiju', nije bilo ni bog zna šta da se vidi pod veoma teškim uslovima za igru. Jaka kiša je padala tokom gotovo čitave utakmice, teren je bio natopljen vodom i pod tavim okolnostima nije bilo ni realno da se očekuje lepa fudbalska predstava od dva tima koja su u slaboj formi.

Domaćini su uglavnom imali loptu u svom posedu, više puta su pokušavali da ugroze gol rivala, ali osim pokušaja Korka na isteku sata igre, Adrijan nije bio na većim iskušenjima.

Čak su gosti iz istočnog Lonodna bili bliži trijumfu, Ener Valensija je već počeo da slavi gol 15 minuta pre kraja, ali je Lukaš Fabijanski krajnjim naporom sprečio vođstvo gostiju.

Svonsi će ostati u zoni ispadanja i ova ekipa je uz Čelsi najneprijatnije izenanđenje dosadašnjeg toka sezone, dok se Vest Hem i dalje, više tuđim, nego svojim zaslugama, održava u gornjem delu tabele.

U narednom kolu 'Labudovi' dočekuju Vest Bromvič Albion, dok Vest Hem ide u goste Aston Vili. 


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke