Po bod za Sautempton i Totenhem

Autor: Boban Filipović
subota 25.04.2015.
15:48
Izvor: Sportske.net

Domaćin dva puta vodio, gosti iz Londona dva puta uspeli da izjendače i uspeli da ostanu neporaženi. Podela plena na jugu Engleske.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Jedno veliko ništa u prvih 25 minuta na 'Sent Meri' stadionu na premijeri 34. kola Premijer lige što se nikada do danas nije deslo ove sezone. Baš toliko vremena je trebalo obema ekipa da upute prvi šut ka golu, kada je to konačno učinio Morgan Šnajderlin.

Na isteku pola sata igre 'Sveci' su poveli, golu Gracijana Pelea je prethodila kardinalna greška odbrane Totenhema, robusni Italijan koristi poklon, šalje mrežu iza leđa Lorisa i tako prekida golgeterski post koji je trajao više od hiljadu minuta.

Ipak, pred sam odlazak na odmor 'Pevci' su izjednačili, centaršut Harija Kena sa desne strane, lopta pogađa Erika Lamelu u ruku koja je bila uz telo i lopta odlazi u mrežu -1:1.

Na startu drugog poluvremena Stiven Dejvis ne koristi dve dobre prilike da vrati predost Sautemptonu, ali ono što njemu nije pošlo za rukom jeste Peleu u 65. minutu utakmice.

Mane je ukrao jednu lotpu Sparsima na 30-ak metara od gola, odigrao za Šejna Longa na desno bok, ovaj uputio odličan centaršut, Gracijano Pele je najviši u skoku, sjajan trzaj glavom , Igo Loris nije imao nikakve šanse.

Vođstvo Sotona trajalo je svega pet minuta, Nasr Čadli iz odličnog solo-prodora iskosa sa desne strane pogađa dalje ćoše Dejvisovog gola - 2:2.

Ekipa Ronalda Kumana je bila bliža pobedi, Aldervirld i Fonte u dva navrata su zapretili nakon prekida, ali se rezultat do kraja nije menjao.

Maurisio Poketino je uspeo da ostane neporažen na svom prvom povratku na 'Sent Meri' od kako je letos preuzeo 'Pevce'.

Golove pogledajte OVDE.

Dodajmo i da je Dušan Tadić ceo meč presedeo na klupi za rezerve, Filipa Đuričića nije bilo ni u protokolu.

Ovaj remi nije promenio baš ništa što se tiče plasmana današnjih rivala, Totenhem je ostao na šestom mestu na tabeli, Sautempton je jednu stepenicu ispod za bodom manje.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke