Plod dobrih igara - Benfika licencirala Žileta za Ligu šampiona

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.02.2017.
09:40
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova portugalske Benfike Andrija Živković uskoro će dobiti priliku da zaigra u Ligi šampiona pošto su ga "Orlovi" licencirali za eliminacionu fazu elitnog takmičenja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Andrija Živković izborio se za mesto u prvom timu Benfike pa će u narednom periodu biti ravnopravan kandidat za mesto u timu na svakoj utakmici.

Dobrim partijama u poslednjih nekoliko nedelja mladi Nišlija je "kupio" poverenje stručnog štaba, pa je odlučeno da bude registrovan za utakmice eliminacione faze Lige šampiona!

Nakon spuštanja zavese na zimsku transfer pijacu Benfika je u Nion poslala spisak igrača koje želi da licencira za nastavak elitnog takmičenja, a na njemu je i ime Andrije Živkovića.

Benfika će u šesnaestini finala Lige šampiona igrati protiv Borusije iz Dortmunda, a prvi meč je na programu 14. februara u Lisabonu.

Andrija Živković je u dosadašnjem toku karijere imao prilike da igra grupnu fazu Lige Evrope tako da bi nastup u Ligi šampiona predstavljao novi iskorak u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke