PL - Zenit ispisao istoriju osmom uzastopnom pobedom!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.09.2014.
14:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Zenita ispisali su novu stranicu istorije ruskog fudbala iz postsovjetske ere osmom vezanom pobedom u domaćem šampionatu.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Da je Andre Viljaš Boaš želeo da zamisli bolji početak sezone za svoj klub, sigurno je da ne bi očekivao da posle osam odigranih utakmica u Premijer ligi i jedne u Ligi šampiona Zenit ima devet pobeda!

Vicešampion Rusije u subotu je nanizao osmu pobedu u domaćem šampionatu a poslednja u nizu ostvarena je impresivnim rezultatom.

Izabranici portugalskog stručnjaka slavili su rezultatom 0:5 (0:2) na gostovanju Rostovu koji sa klupe vodi crnogorski stručnjak Miodrag Grof Božović.

Meč je obeležila fantastična partija Venecuelanca Rondona koji je postigao tri gola za Zenit a preostala dva delo su fudbalera domaćeg tima.

Na taj način Zenit je danas ispisao važnu stranicu u novijoj istoriji ruskog fudbala jer je postao prvi tim koji je u Premijer ligi vezao osam pobeda na početku sezone.

Tome treba dodati podatak da klub iz Sankt Petersburga ima odličan rezultat na startu grupne faze Lige šampiona gde je kao gost savladao Benfiku rezultatom 0:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke