PL - Tri asistencije Džejsona Pančona obeležile 27. kolo

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 02.03.2015.
20:26
Izvor: Sportske.net

Očekivano, najbolje ocenjen fudbaler u Premijer ligi proteklog vikenda je ofanzivni vezista Kristal Palasa, čovek čije su lopte 'progledale' na 'Apton Parku'.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Džejson Pančon je imao tri asistencije u pobedi Kristal Palasa nad Vest Hemom u malom londonskom derbiju na 'Bojen Graundu' na premijeri 27. kola, a pored njega mesto u idealnom timu zauzeli su njegovi saigrači koji su Pančonove fenomenalne prekide pretvarali u golove - dvostruki strelac Glen Marej i Skot Dan.

Trojicu 'delegata' dao je i Arsenal, među njima nisu strelci za pobedu nad Evertonom Žiru i Rosicki, već dvostruki asistent Mesut Ozil, Oks Čemberjeln i Kiran Gibs.

Tu je i junak trijumfa Liverpula nad šampionom u derbiju na 'Enfildu', Filipe Kutinjo, kao i jedini čovek koji je postigao 10 i više golova u sezoni u dresu Mančester Junajteda, Vejn Runi. Popularni 'Vaza' je sa dva gola rešio pitanje pobednika protiv Sanderlenda na 'Old Trafordu'.

Daril Janmat, desni bek Njukasla se takođe našao u timu kola, Holanđanin je odbrambeni igrač koji je oborio rekord Premijer lige po broju asistencija (6) u debitantskoj sezoni pošto je namesto gol Papisu Siseu za pobedu nad Aston Vilom na 'Sent Džejms Parku'. Štoper gostiju iz Birmingema, Kiran Klark, jedini je igrač u ovoj postavi iz ekipe koja je izgubila utakmicu u 27. kolu EPL.

Mesto među stativama pripalo je Lukasu Fabjanskom, golman Svonsija sačuvao je svoju mrežu preotiv Barnlija u gostima, odakle su 'Labudovi' odneli ceo plen u Vels.

pl 27

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Laurent Bosscielny
Monday, 02.03.2015
21:54

Navijam za Arsenal i veoma je nerealno , nzm sta je to toliko OX uradio da dobije vecu ocenu od Kutinja (koji je odigrao bukvalno bez greske) !! Realno : Ospina je trebao ovde da se najde ovde , po meni igrac utakmice , spasio 3 100% sanse :)