PL - Tošić doneo tri boda CSKA!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.08.2014.
19:51
Izvor: Sportske.net

Fudbalski šampionat u Rusiji nastavljen je mečevima trećeg kola a šampion Premijer lige stigao je do nova tri boda golom srpskog internacionalca Zorana Tošića.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Ruska Premijer liga donela nam je već na startu veliki broj sjajnih utakmica uz veliki broj postignutih golova a sredina nedelje rezervisana je za utakmice trećeg kola.

U utorak su prvu utakmicu trećeg kola odigrali Torpedo i Amkar Prem i remizirali rezultatom 1:1 a nešto kvalitetniji susreti na programu su bili u sredu.

Pretendenti na trofej Zenit i Dinamo u gostima su ostvarili pobede nad Uralom odnosno Ufom a šampion CSKA kao domaćin je savladao Terek iz Groznog minimalcem koji je režirao Zoran Bambi Tošić.

Zenitu su protiv Urala pobedu doneli Dani i Rondon a kod oba gol asistent je bio Brazilac Hulk.

Dinamo je posle poraza u gradskom derbiju sa Spartakom golovima Krisa Sambe i Kevina Kuranjia slavio na gostovanju Ufi, a kako smo već rekli CSKA je do trijumfa nad Terekom stigao zahvaljujući pogotku Zorana Tošića.

Srpski internacionalac Zoran Tošić postigao je jedini gol na meču već u 4. minutu nakon sjajnog sprinta ka šesnaestercu i hladnokrvne realizacije iz punog trka. Bio je to prvi pogodak za Tošića u novoj sezoni Premijer lige a podsećamo da je Bambi nedavno doneo "Armiji" trofej u Superkupu.



Poslednji susret današnjeg dela programa trećeg kola Premijer lige Rusije završen je bez golova i pobednika a plen su podelili Arsenal Tula i Rubin iz Kazanja.

U četvrtak su na programu još dve utakmice, dok kolo u petak zatvaraju Lomićeva Mordovija i Kuban Krasnodar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke