PL - Tošić asistent u kontroverznom meču

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.03.2015.
14:51
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Rusije nastavio je pobedonosnu seriju u Premijer ligi trijumfom nad Arsenalom iz Tule u utakmici koja će imati i treće poluvreme pred Disciplinskim komisijama FS Rusije.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Fudbaleri moskovskog CSKA vezali su šestu uzastopnu pobedu na startu 20. kola ruske Premijer lige, pošto su kao gosti savladali Arsenal iz Tule rezultatom 1:4 (0:1).

Pomenuti susret tek će se naći u centru pažnje pošto je trener domaćeg tima Dmitri Aleničev doneo odluku da najbolji igrači Arsenala ne nastupe na ovoj utakmici.

Kontroverzna odluka Dmitrija Aleničeva usledila je kao odgovor na promenu mesta odigravanja utakmice. Umesto u Tuli odlučeno je da Arsenal ugosti CSKA u Moskvi pa je trener "domaćeg" tima poslao omladince na teren.

Uz to, Aleničev nije vodio tim već je to uradio njegov pomoćnik pa nam ostaje da vidimo kakva kazna čeka Arsenal zbog ovakvog postupka.

Utakmica je, neočekivano, bila veoma neizvesna sve do same završnice kada su gosti sa dva gola potvrdili trijumf. Dodajmo i to da je Zoran Tošić asistirao Alanu Džagoevu kod vodećeg gola postignutog u 3. minutu.

Pored duela u Moskvi odigrana su još dva susreta 20. kola. Ural je kao domaćin savladao Amkar (1:0), dok je Rubin bio bolji od Rostova sa 2:0.

Nakon trijumfa nad Arsenalom "Armejci" zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa dva boda manje u odnosu na vodeći Zenit koji ima i meč manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke