PL - Tim kola od igrača iz samo tri kluba!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 26.10.2015.
19:01
Izvor: Sportske.net

Uredništo sajta 'WhoScored.com' izabralo idealan tim 10. kola Premijer lige koji je sačinjen od fudbalera Totenhema, Arsenala i Votforda.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Očekivano, najbolje ocenjen igrač je Hari Kejn.

Centarfor 'Pevaca' je dobio čistu desetku pošto je postigao het-trik na gostovanju u Bornmautu i tako najavio bolje dane nakon bledih partija na početku sezone.

Od Kejnovih saigrača u ovom 'idalnom' timu su još vezisti Kristijan Eriksen i Musa Dembele, koji je bio strelac prvog gola za 'Sparse' protiv 'Trešnjica', kao i desni bek Kajl Voker i štoper Tobi Alderveirld.

Tri delegata dao je i lokalni rival Totenhema, Arsenal, koji je na svom terenu bio bolji od Evertona (2:1). Nema strelca prvog gola za 'Tobdžije' Žirua, ali ima asistenta kod istog Mesuta Ozila. Tu su i asistent kod drugog gola Santi Kasorla i egzekutor Loran Košćelni.

Votford je odneo ceo plen sa 'Britanije', stadiona Stouka koji važi za jedno od najugovnijih gostovanja, a trojica 'Strešljenova' su zbog toga nagrađena mestom u idelanom timu: iskusni brazilski golman Eurelio Gomeš, defanzivac koji igra kao pozajmljen igrač Čelsija Nejtan Ake i čovek koji je potvrdio trijumf za konačnih 0:2, reprezentativac Švajcarske, rodom iz Prizrena, Almen Abdi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner11
Monday, 26.10.2015
23:41

Drago mi je sto su Arsenalovi igraci u dobroj forim ,pogotovo Ozil koji igra fenomenalno .

avatar
Nouhei
Monday, 26.10.2015
22:46

Slazem se, mada moglo se napraviti mesta i za Vardija ili Andre Ajua.

avatar
Непобедиви
Monday, 26.10.2015
22:28

Ova trojica iz Arsenala su za sada i u top11. Verovatno sam malo pristrasan, ali mislim da još od, čini mi se, 2008. godine (ona godina kada smo bili prvi sve dok Eduardu nisu slomili nogu) nismo imali veću šansu za titulu. #COYG

avatar
Ashburton Grove
Monday, 26.10.2015
21:10

Ozil konacno u top formi. mislim da ni u Realu ovako nije plesao po terenu. Svaka utakmica a on stvori 3-4 sanse...