PL, tim kola - Ne može bez Srba!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.08.2014.
14:00
Izvor: Sportske.net

Pojedini mediji u Engleskoj, ali i šire, bave se sastavljanjem idealnog tima drugog kola Premijer lige, a niko nije izostavio naše reprezentativce.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Engleska Premijer liga se nastavlila prethodnog vikenda, a drugo kolo zatvorili su Mančester Siti i Liverpul u jednom od derbija ove sezone. Mediji na ostrvu i u Evropi se bave sastavljanjem najboljeg tima ovog drugog kola, a niko nije mogao da izbegne reprezentativce Srbije iz redova Čelsija, kao ni crnogorskog internacionalca, Stevana Jovetića, koji je na neki način obeležio ovo kolo.

Dejli Ekspres je u idelni tim Premijer lige u drugom kolu uvrstio sledeće fudbalere: Kurtoa - Kliši, Kompani, Vlar, Haton - Azar, Matić, Lamela, Eriksen - Jovetić, Zarate.

Ovaj list piše da je Nemanja Matić imresionirao ponovo na sredini terena protiv "Lisica" i da se sasvim zasluženo nalazi u idealnom timu.

Sa druge strane, poznati portal Goal.com je takođe sastavio tim kola u kome nema Nemanje Matića, ali ima Branislava Ivanovića. Pogledajte na narednoj slici za koga su se oni odlučili u ovom izboru.

tim drugog kola

Pored ova dva medija, kao i uvek, oglasio se i portal whoscored.com, koji se isključivo bavi statistikom igrača do najsitnijih detalja, a evo i njihovog idealnog tima.

tim drugog kola

Takođe, prema ovom sajtu Branislav Ivanović je drugi najbolje ocenjeni igrač prvenstva trenutno, odmah iza Edena Azara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke