PL - "Tigrovi" nose bod sa Enfilda, Aleksis prešao put "Crnim mačkama", "Sveci" drugi na tabeli!

Autor: Boban Filipović
subota 25.10.2014.
17:58
Izvor: Sportske.net

Nakon ubedljivog poraza od Reala u Ligi šampoiona, Liverpul ponovo razočarao pred svojom publikom i odigrao bez golova sa Hal Sitijem. Sautempton našeg Dušana Tadića osvojio sva tri boda protiv Stouka, Arsenal nosi ceo plan sa "Stadiona Svetlosti" zahvalj

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

"Redsi" su većim delom meča imali jalovu inicijativu protiv Hala, ali su gosti uspeli da sačuvaju svoju mrežu i odnesu bod sa "Enfilda".

Sigurno je da će ponovo na udaru biti Mario Baloteli, koji i posle devet odigranih kola nije postigao gol u Premijer ligi.

Liverpul je napravio veoma malo dobrih prilika, tek se u samom finišu žešće zakuvalo pred golom "Tigrova", Džerard, Kutinjo i Baloteli nisu pronašli put do mrežeJakupoviča. Na osnovu prikazanog na terenu Hal zasluženo nosi bod.

Britain Soccer Premier League

Sanderlend se nije oporavio od ubedjljivog poraza na "Sent Meri" stadionu u prošlo kolu gde je primio 8 komada od Sotona. Danas su Pojetovi puleni doživeli novi poraz, bodove sa "Stadina Svetlosti" nosi Arsenal.

"Tobdžije" su slavile na krilima Čileanca Aleksisa Sančeza, koji je postigao oba gola na utakmici.

Golove pogledajte OVDE.

Vengerov tim preskače Liverpul na tabeli zbog bolje gol razlike, i jedni i drugi imaju po 14 bodova nakon devet kola.

Britain Soccer Premier League

Sautemptonu je jedan gol bio dovoljan za pobedu nad Stoukom za nova tri boda i drugo mesto na tabeli.

Trijumf "Svecima" doneo je Mane golom u 33. minutu, a Dušan Tadić je proveo svih 90 minuta na terenu i dao doprinos pobedi svoje ekipe.

Jedini gol sa "Sent Meri" stadiona pogledajte OVDE.

Bred Hangeland je doveo Kristal Palas u vođstvo protiv Vest Broma u gostima, Mile Jedinak je u finišu prvog poluvremena duplirao prednost sa penala, ali domaćin u nastavku preko Aničebea i Berahina, koji je u poslednjim trenucima bio precizan s bele tačke,  uspeva da iščupa bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke