PL - "Sveci" i Vila prekinuli post!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.03.2015.
22:45
Izvor: Sportske.net

Minimalcem u susretu sa Kristal Palasom "Sveci" su prekinuli niz od tri meča bez trijumfa i šest sati bez datog gola na domaćem terenu, čime su se vratili u trku za mesto koje vodi u LŠ. Aston Vila uhvatila slamku spasa, remi u Halu.

Beta/AP Photo/Gareth Fuller, PA Wire
Beta/AP Photo/Gareth Fuller, PA Wire

Povezane vesti

Prve tri utakmice 28. kola Premijer lige odigrane su u utorak uveče a svakako da je najinteresantniji bio duel na "Sent Meri" stadionu gde je Sautempton ugostio Kristal Palas.

Gotovo šest sati postili su "Sveci" na domaćem terenu ali su u završnici duela sa Kristal Palasom uspeli da razbiju maler i postignu gol vredan trijumfa koji ih vraća u borbu za mesto koje vodi u Ligu šampiona.


Gol pogledajte OVDE!

Srpski internacionalci Filip Đuričić i Dušan Tadić imali su zapažene uloge u pobedi Sautemptona ali je Senegalac Seidu Mane svojim šestim pogotkom u Premijer ligi doneo važan trijumf "Svecima".

Gosti iz Londona namučili su Sautempton i ne može se reći da bi bilo nezasluženo da su iz južne engleske luke odneli bod ili sva tri. Golman domaćih Forster "vadio" je fleke u odbrani pa je na kraju Sautempton iskoristio jednu od prilika da ostvari izuzetno važan trijumf.

Pomenuti Filip Đuričić našao se u startnoj postavi i na terenu ostao sve do 78. minuta kada ga je zamenio Vard-Prous. Filip Tadić zaigrao je u poslednjih 30 minuta a može se reći da je ulaskom u igru pokrenuo svoj tim u završnici susreta.

Na preostale dve utakmice igrane u utorak uveče viđen je trijumf Aston Vile nad Vest Bromvič Albionom i remi Hal Sitija sa Sanderlendom.

Promena trenera konačno je dala rezultata u timu iz Birmingema koji je posle gotovo tri meseca ostvario pobedu u Premijer ligi i postigao više od jednog gola na meču.

Hal Siti je podelio plen sa "Crnim Mačkama" a vodeći gol domaćih bio je malo remek delo Senegalca Damea Ndojea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke