PL - Šok na "Enfildu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.09.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Ekipa Liverpula na početku ove sezone nastavlja da igra toplo-hladno, ovoga puta je poražena od Aston Vile na svom terenu rezultatom 1:0.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Liverpul ne liči na onaj od prethodne sezone, na "Enfildu" je slavila Aston Vila koja nije navikla na loše rezultate na ovom stadionu. Na kraju je bilo 1:0 u korist ekipe iz Birmingema.

Lazar Marković je prvi put startovao u ekipi Brendana Rodžersa, a imao je i prvu priliku na ovom meču. Solidno se snašao u kaznenom prostoru, šutirao je glavom, ali je lopta otišla pored leve stative.

Samo tri minuta nakon toga, u devetom, šok za Liverpul. Velika je gužva bila u šesnaestercu, a najbolje se snašao Agbonlahor koji je sa nekih 5-6 metara poslao loptu u gol Minjolea.

Vila je imala još nekoliko prilika nakon tog gola, Liverpul jednostavno nije ličio na sebe, bez nekih izglednih prilika do kraja poluvremena.

Iako je posed lopte u jednom trenutku bio i 75:25 u korist Liverpula, momci sa "Enfilda" su se mučili da postignu gol na ovom meču.

Ni izmene koje je izvršio Rodžers nisu pomogle, ušli su Lalana, Lambert i Borini umesto Sterlinga, Balotelija i Markovića.

Možda i najbolju priliku Liverpul je propustio u 83. minutu kada je snažno sa ivice šesnaesterca šutirao Kutinjo, ali je lopta samo pogodila stativu.

Do samog kraja nismo videli ništa zanimljivije, Liverpul je poražen na svom terenu, a Aston Vila izbija na drugo mesto Premijer lige pošto sada na svom kontu ima 3 pobede i nerešen rezultat.

Gol možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke