PL - Sjajni Tadićev Sautempton, moćni Dijego Košta!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.09.2014.
17:55
Izvor: Sportske.net

U okviru četvrtog kola Premijer lige Čelsi je u jednom od derbija kola pobedio Svonsi i tako ostao jedina neporažena ekipa u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Chris Ison, PA Wire
Beta/AP Photo/Chris Ison, PA Wire

Povezane vesti

Neverovatni Dijego Košta je vodio Čelsi do novog trijumfa u Premijer ligi, četvrtog uzastopnog ove sezone.

Ekipa Žozea Murinja sa Banetom Ivanovićem i Nemanjom Matićem u startnoj postavi je loše počela meč iako je imala terensku nadmoć na svim delovima terena. Džon Teri je jako loše reagovao nakon ubačene lopte sa leve strane napada Svonsija, ubacio je loptu u svoju mrežu i tako doveo Svonsi u prednost od 1:0.

Napadala je ekipa Čelsija, ali sve do samog kraja prvog poluvremena nije uspela da savlada solidnog Fabijanskog u prvom poluvremenu. Sesk Fabregas je odlično asistirao Dijegu košti koji je uspešniji u duelu sa golmanom Svonsija, tako da je Čelsi stigao do izjednačenja pred sam kraj prvog dela igre.

Ramireš je ušao umesto Šurlea odmah na početku drugog dela igre, a na sledeći gol čekali smo do 56. minuta. Vinovnici isti, Fabregas asistira, Košta pogađa, za preokret rezultata i radost navijača Čelsija.

Samo deset minuta smo čekali da vidimo naredni gol, a strelac, naravno, Dijego Košta. Ramireš je asistent, igrao se 67. minut.

Nije ovo bilo sve od Čelsija na ovom susretu. Sjajno je u 81. minutu Eden Azar prošao po desnoj strani, uputio loptu do Oskara koji pronalazi Remija. Francuz je šutirao oštro iz prve i pogodio donje levi ugao golmana Fabijanskog, 4:1.

Do kraja je Šelvi uspeo da smanji rezultat i postigne gol, meč se završio 4:2 u korist Čelsija.

Sautempton je sa našim Dušanom Tadićem odigrao sjajnu utakmicu protiv Njukasla, pobedio je sa 4:0, uz odlične partije našeg reprezentativca i Gracijana Pelea koji je postigao dva gola.

Naš reprezentativac je odigrao 67 minuta ovoga meča, ali je bio konstantna opasnost po gol Njukasla.

Britain Soccer Premier League

foto: Beta

Totenhem i Sanderlend su odigrali jednu veoma zanimljivu utakmicu, a na kraju je bilo 2:2. Tragičar Totenhema svakako je Hari Kejn koji je ušao u 79. minutu, a postigao autogol u 80. minutu za 2:2. Čadli je doveo goste iz Londona u vođstvo, da bi Džonson izjednačio u 4. minutu. Eriksen je doneo nadu Totenhema da može do tri boda, ali je pomenuti Kejn ispao tragičar deset minuta pred kraj.

Everton je bio odličan protiv Vest Bromvič Albiona, na gostovanju su slavili golovima Lukakua i Miraljasa, dok je Lester slavio na gostovanju Stouku, ekipi koja je pobedila Mančester Siti u prethodnom kolu sa 1:0. Istim rezultatom su Lisice ovoga puta bile bolje, tako da je Stouk poništio sve što je uradio protiv favorita.

Kristal Palas i Barnli su odigrali 0:0 u najnezanimljivijem meču kola, a Barnli je imao šansu da dođe do tri boda pred sam kraj, ipak, penal je promašio Arfild nekoliko minuta pred kraj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke