PL - Siti preuzeo Sautemptonu drugo mesto!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.11.2014.
16:24
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija Mančester Sitija na gostovanju u Sautemptonu, na kraju su slavili sa 3:0 iako su u poslednjih 15 minuta imali igrača manje.

Beta/AP Photo/Nick Potts/PA
Beta/AP Photo/Nick Potts/PA

Povezane vesti

Sautempton i Mančester Siti su se sastali u derbiju ovog kola ako gledamo tabelu, bio je to susret druge i treće ekipe.

Danas je Mančester Siti bolje krenuo u meč, a glavni sudija meča Majk Džons napravio je veliku grešku kada je pokazao žuti karton fudbaleru Mančester Sitija, Serhiju Agueru, koji je po njegovom mišljenju simulirao u protivničkom šesnaestercu.

Po jednu dobru priliku propustile su obe ekipe, Stiven Dejvis i Dušan Tadić su zajedničkim snagama da savladaju golmana Harta, dok je na drugoj strani Stevan Jovetić propustio dobru priliku, fudbaleri Sautemptona su na kraju uspeli da izbace loptu sa gol linije.

Drugo poluvreme je krenulo dobro po Sautempton, imali su par prilika, a u jednoj se našao i srpski internacionalac, Dušan Tadić, koji je prvo dobrim lažnjakom prevario Fernandinja, a zatim je solidno šutirao sa šesnaesterca, ali za malo pored gola.

Ipak, hladan tuš na drugoj strani.

Odlično je Serhio Aguero uposlio Jaju Turea koji je bio na šesnaestercu, opalio je po lopti, ona je zakačila jednog fudbalera domaćih i odsela u mreži Frejzera Forstera. Odličan je to bio šut - 0:1.

U 74. minutu gosti su ostali bez jednog fudbalera pošto je Elijakvim Mangala dobio drugi žuti karton, možda je mogao da dobije i crveni pošto je ostao poslednji u odbrani i zaustavio opasan napad domaćina.

Tadić je šutirao slobodan udarac, ali nije uspeo da prebaci živi zid.

Svi su očekivali nešto ofanzivniju igru domaćih, to se i desilo, što je ostavilo dosta prostora gostima za kontre.

Iz jedne takve gosti dupliraju prednost, Lampard je dobio loptu na istom mestu gde je i Jaja Ture kada je postigao gol, ovaj je šutirao neodbranjivo, Forster ništa nije mogao da uradi ovom prilikom - 0:2.

Britain Soccer Premier League
foto: Beta

Pred sam kraj još jedan gol u mreži domaćina. Aguero pronalazi Klišija, ovome nije bilo teško da postigne gol iz blizine. Druga asistencija Aguera danas za 0:3, rezultat kojim je završena utakmica.


Golovi OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stfmcfc
Sunday, 30.11.2014
17:27

Razvaljivanje !!! CITY❤!!!

avatar
S-I-M-K-E
Sunday, 30.11.2014
19:20

Javio se novopeceni navijac Sitija...Samo se pitam da li si navijao za njih u doba kad je Arsenal dominirao Premijer Ligom,i kad se Siti borio za opstanak,jer nije bilo Sejka da ulazu pare.

avatar
MIlan Simic
Monday, 01.12.2014
10:47

Ju, ko mu kaže,napaljenik Messi-ja(uz svo poštovanje prema Messi-ju) ali garantujem da si počeo navijati za Barsu kad je bila najmocnija.

avatar
Carina
Sunday, 30.11.2014
20:11

Pise se seik inace, a drugo, za koga ti navijas i od kad? Da li mislis da je Junajted dobio nove navijace prolse i ove sezone? Poceli su da navijaju svi kad su poceli da osvajaju titule. Tako za Arsenal 90 posto navijaca ima posle nepobedive sezone. Tripuju se nepobedivom sezonom, a osvojili su titulu sa najmanje pobeda u istoriji premijer lige, a nisu osvojili nista drugo osim te titule. Kako je to nepobedivo? Al ti njima ne mozes da objasnis.

avatar
Rolo_MC
Sunday, 30.11.2014
19:39

I sta sad ako navija za City od kako su dosli arapi kakve to veze ima, I Chelsea je imao veliku bazu navijaca pre Abramovica? PSG?, covek voli kako igra taj klub ili igrace koji igraju u njemu ne vidim poentu vise ovakvih komentara.

avatar
stfmcfc
Sunday, 30.11.2014
19:38

Tijesi se ti decko :*