PL - Santi Kasorla igrač kola

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 02.02.2015.
17:35
Izvor: Sportske.net

Zbog veoma ubedljivog trijumfa nad Aston Vilom, čak četvorica fudbalera Arsenala našla su se u idelanom timu 23. kola Premijer lige u izboru sajta 'WhoScored.com'.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Santi Kasorla je u 'petardriranju' Vile patricipirao sa dve asistecije i golom iz penala, a osim njega, u 'najboljih 11' našlo se mesta za još trojicu njegovih saigrača, koji su, takođe, uspevali da matiraju Breda Guzana na 'Emiratima'.

To su Mesut Ozil, Olivije Žiru i Ektor Beljerin.

Najbolju ocenu posle Satija Kasorle u 23. kolu dobio je napadač Stouka Džonatan Voters, razlog je njegov het-trik u pobedi nad Kvin Park Rendžersom na 'Britaniji' (3:1).

Teo Volkot je jedini igrač 'Tobdžija' koji se upisao u strelce poritv Aston Vile, a da ga nema ga u idelanom timu, glavni krivac za to je Remi Kabelja i njegova blistava partija u ubedljivoj pobedi 'Svraka' u Halu (0:3) gde je postigao svoj prvoligaški prvenac.

Jednog 'delegata' na sredini terena dao i je Mančester Junajted. To je Dejli Blind, Holanđanin nije postigao gol u pobedi 'Đavola' protiv Lestera (3:1), upisao je jednu asistenciju, i to kod vodećeg pogotka koji je postigao njegov zemljak Van Persi.

Mesto među stativama pripalo je Igu Lorisu. Golman Totenhema je sačuvao svoju mrežu na 'Houtornsu', gde su 'Pevci' spakovali tri komada Vest Bromu.

Na štoperskim pozicijama su Fil Džagelka iz Evertona i Ešli Vilijams i Svonsija. I 'Karamele' i 'Labudovi' su trijumfovali minimalcem u gostima protiv Kristal Palasa, odnosno Sautemptona.

Najbolje ocenjen levi bek je Patrik Van Anholt iz Sanderlenda. On je upisao asistenciju za Defoa kod drugog gola 'Crnih mačaka' protiv Barnlija na 'Stadionu Svetlosti', kojim je overen prvi prvenstveni trijumf Pojetove ekipe u 2015. godini.

pl 23

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke