PL - Romero junak, petnaesti remi Junajteda!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.05.2017.
22:37
Izvor: Sportske.net

Ekipa Mančester Junajteda koju u tekućoj sezoni sa klupe predvodi Žoze Murnjo večeras je magistrirala na temu remija.

Epa/Gerry Penny
Epa/Gerry Penny

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda lagano otaljavaju posao u Premijer ligi koja je nakon plasmana u završnicu Lige Evrope pala u peti plan.

Nakon dva vezana poraza od Arsenala i Totenhema ekipa Žozea Murinja je izvukla bod na gostovanju Sautemptonu (0:0) i tako upisala 15. remi u tekućoj premijerligaškoj sezoni!

Domaći su mogli do prednosti već na startu meča ali je golman Serhio Romero odbranio penal Gabiadiniju. Recimo i to da je odluka sudije Dina da pokaže na belu tačku bila prilično diskutabilna.

Golman Mančester Junajteda bio je centralna figura u prvom delu utakmice jer je pored odbranjenog penala imao još nekoliko dobrih intervencija kojima je sačuvao mrežu.


Argentinac je bio na visini zadatka i u nastavku susreta, a Mančester je najbolju priliku imao 15 minuta pre kraja kada je Marsijal pogodio okvir gola.

Kada se pogleda statistika i uračunaju sve prilike Sautempton je bio bliži pobedi ali je na kraju po bod otišao na konto "Svetaca" i Mančester Junajteda.

Utakmicom na "Sent Merisu" kompletirano je pretposlednje kolo engleske Premijer lige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

75 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vojin denic
Thursday, 18.05.2017
06:47

Kod Smorinja nista novo.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 17.05.2017
23:52

Kaze meni jedan mali decak,ja volim Junajted a ja pitam zbog cega i mali meni kaze:Bije(tepa)deda,bije mama,bije tata ali Junajted nikad....eto,zbog toga:)

avatar
mrancic
Thursday, 18.05.2017
06:02

Jao,kako je to duhovito.

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 18.05.2017
20:51

tragikomedija.....ziva istina...

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 17.05.2017
23:40

Murinjo pod hitno da se uzme u pamet!!! Najvecu ekstazu pri kiksevima dozivljavaju navijaci ni manje ni vise nego navijaci Celskija, guneri i pulovci poceli da nas ignorisu. Zar smo toliko pali braco moja, zar nam je to nivo sad? :-D

avatar
kzs.mufc
Thursday, 18.05.2017
01:08
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 17.05.2017
23:08

Murinjo i Junajted na kraju 6 a mnogi ih najavljivali za titulu . Dovesti onakve igrace i zavrsiti 6 je show program ja nezz sta se sa njima desava ali znam da najveci krivac slabosti Junajteda je prevodilac koji je tvrdoglav egoistican i misli da je popio pamet cjelog univerzuma sve mu se to vraca sada neka pogleda Celzi Sunderland i proslavu titule tj dizanje pehara a nek se i zapita gdje je nakon potrosenih miliona i on i Junajted ,Junajted sa ovom grupom igraca i ozbiljnim trenerom bi sigurno usao u top 4 i igrao daleko ljepse kao pod Fergusonom.

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 18.05.2017
01:52

a sta je tebi druze, pa oni ne gube, vrhunac svake evropske ekipe je sada da ne izgube, nije bitno osvajati trofeje :))))))

avatar
Nikola M.
Wednesday, 17.05.2017
23:03

Kako se sezona bliži kraju, tako Junajted igra sve žalosnije i žalosnije. Miks bunkera i slabašnih izdanja... Sve se svelo na LE i neka bude da su mislima već u finalu i da samo otaljavaju, ali svega jedan trijumf u poslednjih 7 utakmica zasigurno nije nešto što se može pozitivno odraziti na moral ekipe u vezi poslednje i najbitnije utakmice u sezoni. Uistinu zabrinjavajuće. Vidim neki navijači kažu 'ma to je samo Ajaks', mlada, neiskusna ekipa i već se potcenjuje protivnik, a Junajted sa ovakvim pristupom utakmicama kao u poslednje vreme, nema šta da traži i bude li ovako, uveravam vas da će se ta mladost na kraju radovati. Mora svojski da se zapne u finalu i da to nipošto ne liči na ova skorija izdanja. Na koju li će stranu prevagnuti tas?

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 18.05.2017
00:32

Murinjove ekipe jesu igrale uvijek defanzivno ali su grizli na terenu i bili organizovani u napadu... a vec dugo Murinjovi timovi i Celsi sad i Junajted (vecim dijelom sezone) igraju bezidejan fudbal

avatar
Blek stena
Thursday, 18.05.2017
00:40

Svaka čast ajaksu ali ako njih nemožemo da dobijemo onda je to dobro.Jer zamisli onda koliko bi se u LŠ brukali.Pomeni prolazi se ajaks.Ali to je kap u moru.Jer sledeće sezone svi će biti još bolji a mi ništa nismo rešili.A to što se ima love neznači ništa.Jer treba sad pogoditi sa špicem a to bogami koga god da dovedeš je rulet.Kao što reče boris pre neki dan godinu dana je prošlo a siti i utd su na istim pozicijama .I tu ti je zapravo najveći problem jer utd ništa u ovoj sezoni nije dobio.Čak sad možda ima još više stvari da se urade.Ali ako te teši gore valjda nemože.

avatar
Hajduk United
Wednesday, 17.05.2017
23:00

Tužna priča iz manchestera...a tako ih volin...sve se bojim najgoreg a nadam se najboljem...jbg...strah je vrag...SAF nas razmazia

avatar
Blek stena
Thursday, 18.05.2017
00:51

Pazi saf jeste bio maestralan ali dosta je tad manje love bilo.Sad bormaut daje 15 miliona pa ti vidi.Drugo pogrešilo se sa trenerom.Doveden je mojes a kod njega niko živi nije hteo da dođe. Mora lo se tada napasti neko mnogo veće ime.Kako nije ta greška će čini mi se još dugo da nas proganja. Čisto sumjam i da će murinjo uspeti da nas vaskrsne ali daj bože da grešim.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 17.05.2017
22:58

Katastrofalna igra Junajteda! Verujem da bi i prijateljske meceve sa ovakvom igrom igrali 0-0. Ocekivao sam golove, jer ne treba ni jednim a ni drugima, ali ipak Junajted ide do kraja sa neresenim rezultatima.

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 17.05.2017
22:55

Ja cak i ne simpatisem Mancester, ali me mng zivcira Murinjovo ponasanje. Rusi ugled kluba. Ponasa se kao da je to njegova prcija i da moze da radi sta god hoce. Nije, prijatelju! Zato si ti napustio Real. Nisi uopste bio los po rezultatima, ali takvo ponasanje ugledni klubovi nece da trpe. Ima da ides na pobedu u svakom mecu! Dobio si ogroman novac za pojacanje i 4 ili 5 povredjenih igraca nisu opravdanje. Za celu sezonu nisi mogao da izboris mesto u prva 4. I Van Gal i Murinjo i Benitez su tipovi trenera koji misle da su prepametni i da ce eventualno osvajanje trofeja da izmami respekt. E pa ne ide to tako. Navijaci treba i da uzivaju u svakoj utakmici, i posao trenera je da sve to sprovede u delo.

avatar
djomla1990CFC
Wednesday, 17.05.2017
22:53

Murinjo je doktor za 0-0.Njemu ako treba bod,on ce ga 90% osvojiti tim rezultatom.Ali,u ovakvom takmicenju,bolje je izgubiti 9 tekmi a pobjediti 6,nego odigrati 15 nerijeseno..Naravno gledajuci bodovno..Zato Murinjo ima prednost kod kup takmicenja,u gostima redovno nerijeseno,kuci dadne jedan gol i povuce sve nazad,i to je to..Naravno,niko ne voli taj fudbal,ali covjek ima svoju viziju i on ne odustaje od toga.Njemu su bitni trofeji,ne fudbal..Samo,iskreno ne znam dokle ce ga golmani moci spasavati,jer da nije bilo Davida De G. ove sezone,nebi on bio ni 6-ti..Ne vrijedjam naravno nikoga od navijaca,nego samo mislim da ce te i vi vrlo brzo poceti pljuvati Murinja zbog ovakvog fudbala koji gledate..

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 17.05.2017
23:13

Iskreno, ne vredjas nikog jer je cinjenica da je Murinjo ziheraski trener. Ume on i drugacije, njegov Real je i dan danas najefikasnija generacija od kad ih ja pratim, ali to je neka druga prica... Ono sto vec lupetas napamet i gde se vidi da ne pratis, De Hea je ove sezone branio samo ono sto mora da se brani i sacuvao mozda 6 bodova, nista preko. To znamo svi koji pratimo redovno tekme... Zato su napadaci omasili 10-15 bodova i to je razlog 6. mesta. Nikada Murinjove ekipe nece biti lepe i ja sam toga svestan, ali neka makar donese rezultate na krace staze...

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 18.05.2017
01:54

i jesu vam doneli rezultate?

avatar
Adnan
Thursday, 18.05.2017
00:02

Osim sto De Gea ove sezone nista nije odbranio,da si rekao Ibrahimovic ili Pogba,pa hajd,ali De Gea ove sezone nista.

avatar
Kajzer
Wednesday, 17.05.2017
22:53

Pingi druze moj, jel i ovo sad bio bunker posto ste imali manje sansi i manji posed? Ili se tvoje misljenje o bunkeru promenilo? Posle Pogbe koji nije vise vic, i Murinjo koji nije vise gori od Vengera, mozda si se predomislio i za bunker?

avatar
MANUTD
Wednesday, 17.05.2017
23:39

Ovo sada nije ni bitno, ali samo za to mozes i da se hvatas. Murinjo je ove sezone napadao do nedavno, dok nije imao probleme sa povredama, suspenzijama i umorom i to znaju i ptice na grani. Od 15 remija Junajted je po igri zasluzio da dobije bar 13 ali hejteri su prozivali posle svakog remija iako su videli da je Junajted znao uputiti i do 40 suteva u pojedinim mecevima a opet ne pobediti ( problem efikasnosti). Sada je preostala jos ta borba za trofej LE, a kada se igra na trofej tu se ne gleda nacin. To zna dobro i Aleks Ferguson koji je igrao svojevremeno bunker protiv Arsenala kada je isti bio u periodu dominacije.

avatar
MANUTD
Thursday, 18.05.2017
16:36

Na neka pitanja ne moze da se odgovori sa da ili ne. Ako ne znas podseticu te na Seseljev odgovor jednom sudiji koji je isti zahtevao od njega.

avatar
vojin denic
Thursday, 18.05.2017
06:54

Ne lupaj bre vise. Povredili vam se nekoliko igraca i samo se vatas za to sto naravno nema veze. Istina je da ste prsli kao tim tolike pare i nista. Arsenal kolikonpvreda je ima pa su nekako igrali i to sa smesnim igracima koj nisu ni vredni Arsenala pa je opet zavrsio sezonu ispred junajteda sto je smesno.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 18.05.2017
01:25

Murinjo ako ne osvoji Euro ligu tj ako preko nje ne kvalifikuje se za Ligu prvaka dobit ce momentalni otkaz . Dovedeni su igraci koje je trazio bio je najaktivni proslo ljeto oko transfera u PL i 6 mjesto ste osvojili a mnogi su najavljivali titulu ,Ako ne uzmete euro ligu Murinjo dobija otkaz sto posto jer bit ce jos jedna sezona bez lige prvaka i otkaz prevodiocu koji nije opravdao ocekivanja ni igrom ni rezultatima te sitne kupove zaboravi ne mogu mu oni popravit mjesto na tabeli niti ga poslat u ligu prvaka.

avatar
Kajzer
Thursday, 18.05.2017
00:26

Necemo tako Pingi druze moj, nema vrdanja. Odgovori jasno sa DA ili NE, da svi vide. Jeli ovo bio bunker ili nije? Sta ce biti? DA i tako potvrdis da je ovo bio bunker, ili NE i tako pljunes na svoje ranije komentare. Sta biras? Cast Junajteda ili svoju cast? DA ili NE?

avatar
Carina_11303
Wednesday, 17.05.2017
22:43

Kako jadno. A što je najgore, osim ovog Tuanzebea nijedan klinac ne dobija sansu,a onda ce kad izgubi finale da se zali na umor. Ko su ovde ti omladinci koje je najavio? Čelsi u prvom meču posle osvajanja titule odmah - Ake, Zuma, Kenedi, Čaloba, Aina. DVADESET I ČETIRI POENA JE RAZLIKA! A razlika u potrošenim parama na strani junajteda preko 100 miliona evra. Pa je l moguce da jedan tim, jedna takva institucija dovede sebe u situaciju da zavisi od golova igrača od 37 godina? Ali pominjite komjuniti sild i liga kup i tesite se. Neki pisu da ce komjuniti sild, liga kup i liga evrope biti uspesnija sezona nego Celsijeva titula i fa kup, jer je ovo tri trofeja, a Celsiju dva. Ali dobro, hvatanje za slamku, razumljivo.

avatar
Wednesday, 17.05.2017
22:58

Ко те је слагао да ће да изгуби финале? Причао си да испадамо и од Селте, па смо прошли. Иди гледај свој Челси у европским такмичењима. А да...

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 18.05.2017
01:57

Vi navijaci uniteda bi dali i olt traford ne rentu samo da bi bili sampioni....

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 17.05.2017
23:05

Objasnio svaka cast ;)

avatar
Z
Wednesday, 17.05.2017
22:41

Ovo stvarno nije bilo moguce gledati...bas mucno ali sve ocekivano.

avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 17.05.2017
23:46

Ja igrao od 0 do 3 gola. A trebao sam od 0 do 1.

avatar
Z
Thursday, 18.05.2017
06:09

Ja 0-2 ...njih i Sefild

avatar
Wednesday, 17.05.2017
22:41

Ова утакмица је формалност, то је јасно, као и она за викенд, против Паласа. Искрено, једва чекам ту утакмицу да видим како ће ''клинци'' да одиграју. Биће јако занимљиво гледати их. Чекамо среду, идемо на тај трофеј Лиге Европе. ГГМУ!

avatar
Wednesday, 17.05.2017
22:40

Kakva sramota od fudbala Junajted,Sautempton kao sa WBA da je igrao...Hozinjo bog...

avatar
The Truth
Wednesday, 17.05.2017
22:39

Nejasan mi je SK,umesto da prenose playoff Championshipa oni prenose ovu nebitnu utakmicu,neverovatno.

avatar
Wednesday, 17.05.2017
23:21

Иако навијам за Јунајтед, слажем се са тобом.