PL - "Poker" Sparsa, het-trik Kejna i povreda Vertongena!

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.01.2017.
15:19
Izvor: Sportske.net

Na premijeri 21. kola Premijer lige sastali su se Totenhem i Vest Bromvič Albion.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhem Sparsa savladali su ekipu Vest Broma na svom stadionu, rezultatom 4:0 (2:0).

Prvo poluvreme je proteklo u znaku samo jednog tima, "Pevci" su nametnuli svoj ritam i umalo poveli već u uvodnim minutima preko Kejna.

Napadač engleske reprezentacije je odlično odreagovao nakon centaršuta Rouza sa leve strane, ali je za malo bio neprecizan.

Ipak, nedugo nakon toga, Sparsi dolaze u vođstvo, Kejn je ovoga puta bio precizniji.

Nakon akcije po sredini, koju je počeo Vanjama, Eriksen je proigrao Kejna, koji je efektnim udarcem unutar kaznenog prostora matirao Fostera. Napadač Sparsa je tako postao rekorder tima sa "Vajt Hart Lejna", a više o tome OVDE.

Igrao se 26. minut, kada je Geret Mekoli skrenuo udarac Danaca koji je asistirao kod prvog pogotka i prevario sopstvenog čuvara mreže za 2:0.

Mogao je Totenhem i ubedljivije da povede u prvom delu igre, ali su gosti u nekoliko navrata imali i dosta sreće.

U nastavku je VBA zaigrao nešto bolje, a u 62. minutu je igru morao da napusti štoper Sparsa Jan Vertongen, koji je zaradio povredu.

Šepajući je napustio teren, a zamenio ga je Ben Dejvis.

U jeku inicijative gostiju, "pukla" je kontra, Kajl Voker je pronašao Kejna, koji je volej udarcem postigao svoj drugi pogodak na meču u 77. minutu.

Samo pet minuta kasnje, nakon sjajne lopte Dele Alija, Kejn kompletira svoj het-trik i tako povećava prednost "Pevaca" na 4:0.

Do kraja nije bilo golova, Totenhem je nastavio sjajnu seriju rezultata, vezali su šest pobeda u Premijer ligi i trenutno su drugi na tabeli sa četiri boda manje od vodećeg Čelsija.

VBA će i nakon ovog kola ostati 8. sa 29 bodova, kako imaju četiri boda više od prvog pratioca.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Saturday, 14.01.2017
20:15

Najbolja i najmladja ekipa u ligi, voleo bih da osvoje.nKejn fantastican, vec izbija na vrh liste strelaca a propustio je prvih nekoliko kola zbog povrede.nAli i Eriksen vrhunski takodje, vezni red solidan, odbrana i golman vrhunski. nIskreno se nadam da nece prodavati igrace naredne 3-4 godine.

avatar
Pukovnik
Saturday, 14.01.2017
19:52

Kad sam prije dva mjeseca napisao da je Totenhem jedan od glavnih konkurenata za naslov, dobio sam 10 minusa bez ijednog plusa :D. Oni od pocetka sezone igraju najbolji, najljepsi fudbal, u dosta utakmica nisu imali srece inace bi bili uvjerljivo prvi. Ko zna kako Bjelsine ekipe igraju moze primijeetiti dosta slicnosti u Totenhemovoj igri, odlican trener je Poketinjo, vidjelo se to i u Sautemptonu, njegove ekipe su nevjerovatno organizovano, kad gledas utakmicu imass osjecaj da je igraca Totenhema vise od protivnicke ekipe.

avatar
Rooster
Saturday, 14.01.2017
20:57

Ja se slazem sa tobom. Ja sam i napisao da ce tek u martu da se bruji o tome kako je Totenhem jedan od kandidata. Jako ih svi podcene na pocetku sezone. Slabo su iskomercijalizovani. Jednom liku, izgleda da se zove Carina, je Totenhem smesna ekipa. Totenhem je trenutno najjaca ekipa u PL.

avatar
Realan tip
Sunday, 15.01.2017
01:01

Patili su se jedno vrijeme, malo, malo pa remi. Mislim da tada nije bilo Kejna, a i imao je slab start sezone. Sada je povratio samopouzdanje i melje. Takodje igrali su LS i to ih je ometalo. Nedostaje im jos jedan brutalan centarfor i malo na klupi jacih igraca da odmijene ove sto stalno igraju.

avatar
mrancic
Saturday, 14.01.2017
17:00

Junajted da juri Arsenala i Sitija.Totenhem igra odlično a imaju ponekad i pomoć sudija.Za sada najbolji fudbal u PL.Ko savlada njihovu odbranu ima šanse za pobedu..Jedina primedba:isuviše geubs odbrana..

avatar
Blek stena
Saturday, 14.01.2017
16:57

Za mene najbolja ekipa u eng.Odbrana je perfektna dva najbolja beka lige su tu napad i sredina ništa nezaostaju.Kejn je baš odličan igrač.Sve u svemu ozbiljno ove god mogu da konkurišu za titulu.

avatar
Saturday, 14.01.2017
16:55

Pfff koja samo ekipa. Imaju jedan od najboljih napadackih tria u ligi, na sredini vanjama kidalica, odbranu necu ni komentarisati. Svaka cast! Trenutno u najboljoj formi u ligi i najlepsi fudbal igraju za oko. Aj nek se malo zadovolje 2. pozicijom do sutra ;) Sportski pozdrav(normalnim navijacima)!

avatar
Saturday, 14.01.2017
16:46

Totenhem krece... Tim je sjajan, Poketino decko izuzetan , osovinu cine Englezi... Pritom je tim mlad , kompaktan , za godinu , dve favoriti za titulu...

avatar
Saturday, 14.01.2017
16:45

Strahota ekipa.

avatar
Chella_ynwa
Saturday, 14.01.2017
16:30

Trenutno najbolji fudbal igraju u ligi. I top igrace imaju na svim pozicijama.

avatar
MAN RED
Saturday, 14.01.2017
16:27

Rouz i Voker,ne zna se koji je bolji.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 14.01.2017
16:23

Totenhem ozbiljan konkurent za titulu. Imaju dva najbolja beka u ligi i super golmana kao i razbijace na sredini terena neverovatno alija i eriksena kao i kejna koji kad uđe u formu ne zna da se zaustavi