PL - Pelegrinijev džoker spasao 'Građane', minimalci Palasa i Votforda

Autor: Boban Filipović
subota 12.12.2015.
17:57
Izvor: Sportske.net

Prilično neefikasno subotnje popodne u Premijer ligi, palo je samo pet golova na četiti utakmice.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Siti će neko vreme provesti na liderskog poziciji na tabeli pošto je danas na 'Etihadu' upisao tri boda protiv Svonsija nanevši mu peti poraz u poslednjih šest utakmica.

'Labudove' je načeo njihov biši golgeter Vilfred Boni u 26. minutu meča i 'Građani' su imali minimalno vođstvo sve do poslednjeg minuta utakmice kada je usledila prava drma.

Zanimljivo napadač iz Obale Slonovače je veoma motivisan na utakmicama Mančester Sitija i Svonsija, ovo mu je bio peti gol na poslednja četiri premijeligaška okršaja ovih rivala, tri je dao u dresu Velšana, dva u dresu 'Građana'.

U nadokandi prava drama sa rezervistima u glavnim ulogama, prvo je Bafetimbi Gomis poravnao rezultat, ali Ihenaćo sprečava izenenađenje i bodovi ostaju na 'Etihadu' - 2:1.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov je presedeo ceo meč na klupi, Manuel Pelegrini je šnasu na levom beku dao Gaelu Klišiju.

Votford je odneo ceo plen sa 'Staiona Svetlosti', jedno od najvećih otrkoveneja sezone u Premijer ligi, Odion Igalo, rešio je pitanje pobednika već u četvrtom minutu svojim 10. golom u debitanskoj sezoni u Premijer ligi čime je postao rekorder 'Stršljenova'.

Ekipa Kikea Sančeza Floresa je tako vezala treći trijumf u nizu i nastavila uspon ka vrhu tabele.

Krtisal Palas je nastavio da pruža odlične partije, danas su Pardjuovi 'Orlovi' savladali Sautempton na svom 'Sleharst Parku' sa 1:0.

Gol za pobedu postigao je Joan Kabaj u finišu prvog dela igre na asistenciju Janika Bolasija.

DUšan Tadić je odigrao poslednjih 25 minuta na terenu, Kumanj je uveo njega i Gracijana Pelea u isto vreme, ali to nije spasilo 'Svece' poraza u južnom Londonu.

U istočnom delu glavnog grada Engleske, na 'Bolejn Graundu', Vest Hem i Stouk su remizirali bez golova.

Na premijeri 16. kola, u matine tereminu na 'Krejven Kotidžu', Norič i Everton su podelii plen. 'Karamele' su u prvom poluvremenu propustile brdo šansi, postigle su samo jedan gol preko Lukakua, u nastsvku ih je Hulahan kaznio za promašaje i doneo bod 'Kanarincima'.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner11
Saturday, 12.12.2015
20:13

Ovom City u je postala tradicija da u zadnjim minutima daju gol ,nevrovatno koliko imaju srece

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 12.12.2015
20:39

Pa vidi druze,imamo srece.Ali u isto vrijeme imamo i nesrece,Kun bi najvjerovatnije zabio trostruko vise golova da se ne ozlijedi,pa dodaj Zabaletu,koji nam je majka na desnoj strani.Kompani majka u odbrani,zasigurno ne bi se davali golovi u zadnjoj minuti,mislim bi se davali golovi u zadnjoj minuti kad bi bila rijec sa koliko golova ce nas protivnik da ode nazad kuci.S ovakvim sastavom imamo srece,ali Boga mi i nesrece... :D :D

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 14.12.2015
16:29

Aleksandar St.Kazes o cemu pricam,hajde zapitaj se malo ko je Sitiju trener?Koliko je za ceo tim bitan recimo,jedan Kompani pogledaj eto statistiku pa ces videti.Ti pricas kao da se radi o bilo kakvim igracima,Aguero je u napadu 100% tacan,kada je on u timu 100 puta je Siti efikasniji.Kompani stena ove sezone,vrednsot tima gledaj na kraju sezone,a ne u pola sezone doci i govorit toliko i toliko vam je vredan tim.Pelegrini je imao mozda cak i skuplji tim,u Realu jos dok je bio,ako pratis barem malo fudbal znaces o cemu ti govorim.I opet nije nista znacajno ni s Realom napravio,i ti dodjes i nabijas neku vrednost tima...Ne budi smesan

avatar
Aleksandar St.
Sunday, 13.12.2015
20:25

daj bre o cemu pricas, imaju tim vredan vise od pola milijarde funti i ti se vadis na 3 povredjena igraca....sta onda treba da se kaze za arsenal koji ima samo 7 igraca povredjena u ovom trenutku....imate 25 podjednako kvalitetnih igraca a igra vam je katastrofa....

avatar
kun95
Sunday, 13.12.2015
01:41

Tako se titule osvajaju.

avatar
gunner11
Sunday, 13.12.2015
00:24

Slazem se da vam fale bitni igraci a sta mislis kako je tek Arsenalu sto se povreda tice

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 12.12.2015
19:20

Prosto je nevjerovatno koliko je Man Siti dobio ove sezone utakmica u poslednjem minutu...Ovo nikako nije dobro po njih,doci ce trenutak kada ce sreca da im okrene ledja,to tako ide u fudbalu,mozda kad bude najvaznije.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 12.12.2015
20:44

Prosto je nevjerovatno koliko ti hejtujes Real i Ronalda,pa cak i Siti.Kazes odbice se Sitiju to od glavu,sta se tu ima odbijati.Gubili smo mnogo utakmica,i to iskljucivo radi povreda i to je NESRECA naravno,i cim nas krene ove sezone neka sreca ti kazes odbice nam se to od glavu.Nemoj da budes toliko zabit,nije sve u sreci ima tu nesto i u klasi.Kada bih sada brojao golove kakve smo mi primali, zbog povreda Kompanija i Zabalete ne bih za 5 sati stigao jos bi brojao...A Aguera i Davida ne zelim ni da komentarisem...

avatar
kun95
Sunday, 13.12.2015
01:42

Tako se titule osvajaju. Sreca prati hrabre, srecu treba zasluziti.

avatar
lamps8
Saturday, 12.12.2015
19:10

kako se provlaci siti to nije realno

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 12.12.2015
20:46

Realno koliko ste se vi puta provlacili ovako,jos ste igrali s najjacim sastavom.Dok mi muku mucimo s povredama,znam da si navikao da nas gledas da ubjedljivije pobedjujemo,ali s ovakvim sastavom to nije bas nimalo lako...Nadam se dolasku Gvardiole

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 13.12.2015
17:25

Hahhahaa,Druze ni sam ne verujes u ono sto si rekao.Gvardiola bi sa Sitijem mogao samo da nekog unisti,a da Siti unisti sumnjam da se to moze ostvariti... :D :D

avatar
lamps8
Sunday, 13.12.2015
14:36

hahaha gvardiola bi vas vise unistio nego pelegrini.

avatar
kun95
Sunday, 13.12.2015
01:43

Tony legendo, reci im ! :D