PL- Njukaslova agonija se nastavlja

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 29.09.2014.
23:01
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Njukasla zabeležili su još jedan poraz u Premijer ligi. Savladao ih je i Stouk na domaćem terenu, a rezultat je bio 1:0 (1:0).

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Od početka meča Stouk je bio bolji rival, napadao je, dok je Njukasl delovao potpuno nepovezano na terenu.

U 15. minutu Stouk je poveo preko Krauča, naravno glavom, na sjajan centaršut Mozesa.

Do kraja poluvremena Stouk je prepustio inicijativu Njukaslu, ali je sjajnim presingom uspevao da ih natera na puno grešaka. Pokušavali su domaći potom iz kontre da reše utakmicu, ali nisu bili najprecizniji u završnici akcija.

Odmah na startu drugog poluvremena Stouk je mogao da reši pitanje pobednika. Muniesa je centrirao sa leve strane ka Krauču, Vilijamson je nekako intervenisao, ali se lopta odbila do Arnautovića koji je pogodio stativu.

U 62. minutu Mozes je imao sjajnu priliku posle komične intervencije odbrane Njukasla. Janmat je pokušao da izbaci loptu, ona je pogodila Vilijamsona, u potpunoj konfuziji lopta je došla do Mozesa, ali pozajmljeni igrač Čelsija nije uspeo da savlada Krula koji je dobro intervenisao.

Posle toga Stouk je igrao po oprobanom receptu iz prvog poluvremena, povukli su se, i pustili Njukasl da se muči sa organizacijom napada. Ipak, gosti su uspeli da se povežu pred kraj meča i u 84. minutu imali su prvu pravu priliku na meču.

Obertan, koji je ušao par minuta ranije, je iskoristio uspavanost odbrane Stouka po desnoj strani, oštro centrirao, ali je Kolbek pogodio samo prečku.

To je bilo sve od Njukasla, povicima gostujućih navijača koji su vikali "otkaz, otkaz" Pardjuu pridružili su se i domaći navijači, tako da su se u poslednjih par minuta meča svi rugali treneru gostiju.

Zaista, jako je teško očekivati da će posle još jednog očajnog meča Pardju dočekati jutro kao trener Njukasla.

Gol možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke