PL - Kolo u znaku Kuna

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 05.10.2015.
15:42
Izvor: Sportske.net

Uredništvo sajta 'WhoScored?com' izabralo idealan tim 8. kola Premijer lige, Serhio Aguero očekivano dobio čistu desetku, ali i njegov saigrač Kevin De Brujn.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kada nekom pođe za rukom da postigne pet golova za 20-ak minuta na jednoj utakmici onda nema mesta za "traženje dlake u jajetu".

Kun Aguero je postao tek peti igrač u istoriji Premijer lige koji je dao pet komada na jednom meču s tim što je postao rekorder jer je to učinio brže od svih kojima je isti podvig polazio za rukom.

Mančester Siti je na krilima omalenog Argentinca unakazio Njukasl iako su 'Svrake' povele na 'Etihadu' prvencem Aleksandra Mitrovića u Premijer ligi.

Jedini gol za 'Građane' koji nije postigao Aguero dao je Kevin De Brujn i to na spektakularan način, a igra Belgijanca koji je letos stigao u plavi deo Mančestra iz Volfsburga je takođe ocenjena čistom desetkom.

U idelanom timu 8. kola najviše je fudbalera Arsenala koji je u derbiju razbio Mančester Junajted na 'Emiratima'.

Aleksis Sančez je postigao dva gola, Mesut Ozil imao gol i asistenciju, a za Tea Volkota koji je dva puta bio u ulozi asistenta nije imalo mesta. Ali jeste za desnog beka Ektora Beljerina i štopera Pera Mertezakera.

Kristijan Eriksen je dao dva gola za Totenhem na 'Libertiju' protiv Svonsija i bez ikakave dileme bio igrač utakmice u kojoj su 'Pevci' odneli bod iz Svonsija.

Hitronogi Senegalac Saido Mane je terorisao odbranu Čelsija na 'Stamford Bridžu', odakle je Sautempton odneo ceo plen. Ostaće upamćeno kako je Mane okačio kapitena 'Plavaca' Džona Terija na čivilik pre no što je preokrenuo rezultat u korist 'Svetaca'.

Za odličnu partiju u 'Mersisajd' derbiju mestom u idealnoj postavi nagrađen je i Ramiro Funes Mori, talentovani štoper koji je ovog leta stigao u Everton iz River Plejta.

Najbolje ocenjen levi bek 8. kola je Austrijanac Kristijan Fuks iz Lestera. Podsetimo da su 'Lisice' trijumfovale u Noriču i vratile se na pobednički kolosek.

Konačno, golman koji je obeležio kolo je iskusni Eureljo Gomeš. Brazilac je u poslednih trenucima utakmice odbranio penal u Bornmautu i tako sačuvao bod Votfordu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran GGMU CG
Monday, 05.10.2015
21:32

Mertezaker je bio dosta nesiguran trebao se igrat mnogo jaci presing vec na pocetak a ne tek kod 3:0 zivnut kad je kasno za bilo sta

avatar
Senad Hasanovic
Monday, 05.10.2015
18:45

Znaci ubacit Gomes-a,a za Cecha nema mjesta,svaka cast na logici

avatar
Thierry Henry 14
Monday, 05.10.2015
17:34

de brujne u sredinu, i mjesto fuchsa pele i formacija 3-5-2. Ipak je pele imao dvije asistencije i gol na stamford bridzu. Znaci: Gomez, Belerin, Mertesaker, Funes Mori, Mane, Eriksen, Ozil, De Brujne, Sancez, Aguero i Pele.

avatar
Lazar Mandic
Monday, 05.10.2015
16:03

Cudo nema medju njima nekog Celzijevog igraca? A bas su igrali u sampionskom stilu... Steta...

avatar
Brat Suarez#7
Monday, 05.10.2015
16:00

De Brujne nije napadač, njega na Ozilovo mesto a Pele uz Aguera u napadu. Ipak je čovek dao gol i imao dve asistencije na Bridžu :)