PL - Kolarov u timu kola iako je bio užasan u defanzivi

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 12.12.2016.
15:48
Izvor: Sportske.net

Reprezentativca Srbije je izgleda povadila golčina iz slobodnjaka i asistencija za Nolita u debakli 'Građana' u Lesteru.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

MVP 15. kola Premijer lige je bez ikakve dileme Džejmi Vardi.

Napadač "Lisica" je upisao het-trik u ubedljivoj pobedi aktuelnog šampiona Engleske nad Mančester Sitijem i poneo kući loptu kao uspomenu.

Portal 'WhoScored.com' je njegovu partiju protiv 'Građana' ocenio čistom desetkom.

Zanimljivo, jedini akter meča odigranog na 'King Power' stadionu u Lesteru uz Vardija koji se našao u "idealnom" timu kola je Aleksandar Kolarov.

Levi bek Sitija i srpski reprezentativac je bio veoma loš u defanzivnim zadacima, prvi i treći gol Lestera je pao po njegovoj strani, ali je uredništvo pomenutog medija odlučilo da ga uvrsti u tim kola jer je najzaslužniji što je katastrofa donekle ublažena.

Podsetimo, Kolarov je golčinom iz slobodnog udarca u svom stilu smanjio na 4:1, a potom i asistirao rezervisti Nolitu za konačnih 4:2.

Interesantno je da je najviše delegata dao Mančester Junajted, čak trojicu - asistenta kod pobedonosno Mihtarijanovog gola protiv Totenhema Andera Ereru, zatim štopera Fila Džonsa i golmana Davida De Heu.

Votford je dao dva delegata, junaka pobede nad Evertonom Stefana Okaku i čoveka koji je namestio dva gola, Hosea Holebasa.

U timu kola su još dvostruki strelac u ubedljivoj pobedi Svonsija nad Sanderlendom, Fernando Ljorente, zatim Vilfrid Zaha, koji je bio najzaslužniji što je Kristal Palas ostao neporažen u Halu, tu je i vezista 'Tigrova' Džejk Livermor, a jedini igrač koji dolazi iz ekipe koja je pretrpela poraz minulog vikenda je defanzivac Bornmauta Sajmon Frensis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 13.12.2016
15:11

realno bio je i najbolji igrac sitija

avatar
Jerome Drake
Tuesday, 13.12.2016
09:00

pa nije bio uzasan..bacili su sve karte na ofanzivu posto su gubili i normalno je bilo da pozadi duva promaja...

avatar
Pep Guardiola
Monday, 12.12.2016
19:32

Jos Sanju i Zabaletu,Fernanda ispred njih i imate najjaci bedem u ligi!

avatar
NIKE
Monday, 12.12.2016
19:30

Ima da pukneš od bola, tiki-taka masteru Gvardiola:D Trener kola Gvardiolica, a strategija kola tiki-takica:D

avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 13.12.2016
16:19

Kadaa se igra tiki-takaa svaka pobeda je lakaa, hejteri zavide ali ne mogu da naude. Ti imas rimuu ali nista to ne mozee Pepovom timuu, Pep je veliki trener i sam si togaa svestan neces to da priznas zatoo sto si na njegovu dominaciju mnogo besan. Znaj da sto god o Pepuu kazes ti samog sebe duboko lazes, hejtas molis zvonis, ali Pepove dominacije se bojis...