PL - Gostima "mrvice"

Autor: Boban Filipović
nedelja 11.12.2016.
20:18
Izvor: Sportske.net

Vikend u Premijer ligi protekao je apsolutno u znaku domaćina.

premierleague.com
premierleague.com

Povezane vesti

Na deset odigranih utakmica 15. kola najatraktivnijeg fudbalskog takmičenja na svetu viđeno je osam pobeda domaćih ekipa i dva remija.

Jedini timovi koji su uspeli da ostanu neporaženi u gostima su Kristal Palas i Vest Hem.

Pardjuovi 'Orlovi' su u poslednjim minutima meča iščupali juče bod protiv 'Tigrova' u veoma uzbudljivom meču koji su obeležiili preokreti. Meč u Halu završen je rezultatom 3:3.

Remi Liverpula i Vest Hema na 'Enfild Roudu', kojim je spuštena zavesa na 15. kolo spada u kategoriju iznenađenja. Međutim, kao i prošlog vikenda, kada su 'Redsi' u Bornmautu ostali bez ijednog boda iako su dva puta imali dva gola prednosti, i danas protiv 'Čekićara' se ispostavilo da je Klopova ekipa bez Filipea Kutinja bar za klasu slabija.

Na svim ostalim utakmicama domaćini su slavili.

Na premijeri je juče u matine terminu Votford savladao Everton sa 3:2, zatim je tokom popodneva Svonsi je bio ubedljiv protiv Sanderlenda (3:0), Barnli je pobedio Bornmaut (3:2), Arsenal je na 'Emiratima' okrenuo Stouk (3:1), Lester je razbio Mančester Siti (4:2), a danas su minimalce upisali Čelsi, Mančester Junajted i Sautempton protiv Vest Broma, Totenhema i Midsbroa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
West London
Sunday, 11.12.2016
21:35

Sad slijedi Sunderland,još jedna u nizu teških utakmica,ali samo polako,iz utakmice u utakmicu,work,work,work by Don Antonio

avatar
Sunday, 11.12.2016
21:30

Na osnovu vidjenog u ovih 15.kola PL u neverovatnoj smo poziciji vec sad da uzmemo titulu,takticki smo najjaca ekipa u PL sigurno,nuzna su 2-3 ozbiljna pojacanja najvise se pominje taj Bernadeski iz Fiorentine je l' zna neko kakav je? Na osnovu vidjenog sa YT deluje jako nesto nalik Arnautovicu...

avatar
Marco Popovich
Sunday, 11.12.2016
22:08
avatar
Itomashevic9
Sunday, 11.12.2016
22:29

Sad će da se jave verni navijači Mančestera čiji je klub bodovno bliži zoni ispadanja nego najboljoj ekipi u ligi.