PL - Gostima "krompirići"

Autor: Boban Filipović
subota 03.12.2016.
17:57
Izvor: Sportske.net

Pet utakmica, pet pobeda domaćina tokom subotnjeg popodneva u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Ross Land
Beta/AP Photo/Ross Land

Povezane vesti

Čelsi je na premijeri 14. kola slavio kao gost na 'Etihadu' i tako dao dobar šlagvort gostujućim ekipama, ali nijedna od njih nije uspela da osvoji ni bod.

Totenhem je prekinio lošu seriju i danas na svom 'Vajt Hart Lejnu' rabio Svonsi sa 5:0.

Hari Kejn je načeo 'Labudove' sa bele tačke u finišu prvog poluvremena, a do odlaska na odmor Son je duplirao prednost 'Pevaca'.

Samo što je počelo drugo poluvreme Son je asistirao Kejnu za 3:0, a 'poker', pa 'petradu' je overio Kristijan Eriksen sa dva gola.

Veliku rezultatsku krizu prekinuo je i Kristal Palas, koji je bio bolji od Sautemptona sa 3:0.

Golman 'Svetaca' Frejzer Forster je poklonio vodeći gol 'Orlovima', Kristijan Benteke je kaznio njegovu brljjotinu u 33. minutu, a tri minuta kasnije Džejms Tomkins je duplirao prednost.

U finišu je Benteke svojim drugim golom stavio 'tačku na I'.

Dušan Tadić ponovo nije bio u protokolu Sautemtona zbog preloma nosa koji je zabodio na utakmici kvalifikacija za Mondijal u Rusiji između Velsa i Srbije.

Stouk je opravdao ulogu izrazitog favorita protiv Barnlija i slavio na 'Britaniji' sa 2:0.

Oba gola su pala u prvom poluvremenu, strelci su bili Džonatan Volters i štoper Muniesa.

Aktuelni šammpion Lester je pretrpeo novi poraz, ovog puta u gostima kod fenjeraša Sanderlenda na 'Stadionu Svetlosti'.

'Crne mačke' su povele sredinom drugog poluvremena autogolom Roberta Huta, u 77. minutu je 'stari lisac' Džermajn Defo duplirao prednost svog tima i nastavio svoju golgetersku seriju, a sve što su 'Lisice' uspele da urade je da postignu počasni gol preko rezerviste Šinđija Okazakija deset minuta pre kraja utakmice za konačnih 2:1.

Vest Bromvič Albion se pobedom nad Votfordom probio na šesto mesto na tabeli! 'Vrećice' su na 'Houtornsu' tukle 'Stršljenove sa 3:1.

Džoni Evans je doveo Pjulisov tim u vođstvo 'nebeskim' skokom nakon kornera koji je izveo Brandt u 16. minutu, a asistent kod prvog gola se dvadesetak minuta kasnije upisao i u strelce i otvorio širom vrata pobede. Nadu gostima doneo je Kabasele na isteku sata igre, ali kada je Pereira pet minuta pre kraja dobio crveni karton šanse da ostanu neporaženi su svedene na minimum. U sudijskoj nadoknadi Filips overava pobedu Vest Broma.

Današnji program završava se na 'Olimpijskom' stadionu u Londonu, gde će u gradskom derbiju Arsenal biti gost Vest Hema.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 03.12.2016
23:17

Son izrasta u vrhunskog igraca. Taj igrac me sve vise i vise odusevljava. Prezadovoljan sam postignutim rezultatom danas. Jos srecnijim me je ucinio Defo koji jos uvek nije za staro gvozdje, postigao je osam golova za ekipu koja se bori za opstanak. Bas zbog njega bih voleo da Sanderlend ostane u ligi.

avatar
Realan tip
Saturday, 03.12.2016
21:41

Kejn polako, ali sigurno prerasta u klasicnog trpatora. Totenhem igra fin fudbal, unistili su Svonsi danas. Zao mi je Lestera bas.

avatar
Saturday, 03.12.2016
23:26

A samo 23 godine ima. Kakav ce to napadac biti, recimo, za tri godine, TOP. Drago mi je sto je prodizio ugovor sa Totenhemom, buduca legenda kluba. Spomenuo si Lester, meni je vise zao Ranijerija. Ali to je njihova realnost.

avatar
Realan tip
Sunday, 04.12.2016
02:46

Da, ja sam jos pretprosle godine bio fasciniran njime, iako je 90% ljudi tubilo kako je igrac jedne sezone. Kako mi je drago sto sam bio u pravu. On je Totenhemovo dijete, a Totenhem ima dobru pricu, ako potraje to, on ce ostati, ako ne ode negdje za trofejima. Licno bih volio da dodje u United. Da je situacija od prije par sezona, tako bi i bilo. Lester i Ranijeri su ok, Marez je srz problema trenutno.

avatar
Saturday, 03.12.2016
23:28
avatar
Ole Gunar Solšer
Saturday, 03.12.2016
19:26

I onda kazu Pjulis je los trener i igra defanzivan fudbal hahahaha doktor Toni.

avatar
Saturday, 03.12.2016
19:10

Zna se ko je šerif u Londonu.

avatar
Saturday, 03.12.2016
19:08

Od 10. do 20.mesta u PL svi su u igri da ispadnu iz lige!

avatar
Saturday, 03.12.2016
23:40

To si dobro rekao. Svakako bih vise voleo da ispadnu Vest Hem, Svonsi i Hal. Ne mogu vise da ih gledam u PL.