PL - "Armejci" ne daju drugo mesto

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.05.2017.
21:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri moskovskog CSKA upisali su trijumf na startu 28. kola ruske Premijer lige i tako zadržali drugo mesto na tabeli.

pfc-cska.com/Andrianova T.
pfc-cska.com/Andrianova T.

Povezane vesti

Završnica ruskog fudbalskog šampionata biće interesantna samo zbog borbe za drugo mesto i opstanak, pošto je Spartak već overio titulu.

Moskovski CSKA trenutno drži drugo mesto na tabeli, a na njemu će ostati i nakon 28. kola pošto je danas kao domaćin savladao Arsenal iz Tule rezultatom 3:0 (2:0) i umakao Zenitu na četiri boda razlike.

"Armejci" su slomili otpor davljenika u završnici prvog poluvremena, a Arsenal je načeo Načo golom iz penala. Fedor Čalov je u 41. minutu povisio na 2:0, da bi u osmom minutu nastavka isti igrač postavio konačan rezultat.

Srpski internacionalac Zoran Tošić počeo je meč na klupi za rezerve ali je u 77. minutu na terenu zamenio Aleksandra Golovina.

CSKA će u narednom kolu gostovati Rubinu u Kazanju, a nakon sutrašnjeg okršaja u Samari gde se sastaju Krila Sovjetov i Zenit "Armejci" će znati sa koliko bodova prednosti ulaze u poslednja dva meča u prvenstvu.

Podsećamo da druga pozicija u ruskoj Premijer ligi garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke