Pjulisovski "poker" Vest Broma protiv nemoćnog Barnlija!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 21.11.2016.
22:50
Izvor: Sportske.net

Na zatvaranju 12. kola Premijer lige, VBA je dočekao ekipu Barnlija, i upisao jedan od najubedljivijih trijumfa u Pjulisovoj eri.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Slavili su domaći na "Hotornsu" rezultatom 4:0 protiv ekipe Šona Dajča i to sa velikom lakoćom.

Loptu su prepustili rivalu, a oni su na najbolji način koristili svoje prilike. Iskoristili su sve slabositi Barnlija na najbolji način, Rondon je bio neverovatan.

Bivši napadač Malage i Rubina iz Kazanja je prosto "razbacivao" defanzivce gostiju tokom čitavog susreta, upisao je asistenciju i pogodak, uz sve boljeg Filipsa je definitivno bio najzaslužniji za trijumf "Vrećica".

Sve je počelo u 4. minutu, Brant i Morison su prošli po desnoj strani, potonji je ubacio loptu po zemlji u kazneni prostor rivala, Marni je nespretno reagovao, Filips se domogao lopte. Okrenuo je bivši igrač KPR-a sa lakoćom defanzivca gostiju Mija, i zakucao loptu u "gornju mrežicu" gola Hitona.

Samo 12 minuta kasnije, domaći udvostručuju prednost, strelac je Džejms Morison na asistenciju Venecuelanca Salomona Rondona.

Pitanje pobednika je najverovatnije rešeno u 37. minutu, kada je Daren Flečer pogodio nebranjenu mrežu gostiju, nakon odlične lopte Metija Filipsa. Tek drugi put je VBA postigao tri ili više golova na jednom meču, od kako je za kormilom kluba Velšanin Toni Pjulis.

U nastavku ista priča, Barli je imao loptu, gosti su bili daleko opasniji. Na 4:0 povisio je Rondon, koji je tako krunisao svoju sjajnu partiju.

Golove pogledajte OVDE.

Do kraja je Barnli bio previše indisponiran da napravi nešto, mogli su domaći da im dodaju "so na ranu" sa još po nekim golom, ali je rezultat ipak ostao nepromenjen.

VBA je nakon 12. kola na visokom devetom mestu na tablei sa 16 bodova, sa dva boda manje, Barnli je na 12 mestu.

Čitavu tabelu nakon 12 odigranih kola u Premijer ligi, pogledajte u nastavku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 22.11.2016
01:25

To je taj tim kome Junajted nije umeo da da gol a popio večeras četiri.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 22.11.2016
00:34

Велики Дарен Флечер 24!