Pjulis: ''Nemam problem sa Klopom''

Autor: Beta Beta
petak 14.04.2017.
15:00
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vest Bromvič Albiona Toni Pjulis rekao je danas da nema problema s kolegom iz Liverpula Jirgenom Klopom.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Posle remija Liverpula i Vest Bromviča (2:2) na Enfildu u decembru 2015. godine Klop je poveo svoje igrače da proslave bod s najvatrenijim navijačima "crvenih", što se tada nije svidelo Pjulisu. Klop je posle toga kritikovao taktiku trenera Vest Bromviča, na šta mu se Pjulis ironično izvinio.

Zategnuti odnos dvojice trenera nastavio se i ove sezone, kada se Pjulis požalio na pohvale koje dobijaju strani treneri u Premijer ligi, uzimajući Klopa kao primer.

Vest Bromvič će u nedelju od 14.30 igrati kao domaćin protiv Liverpula.

"Neće biti problema izmedju mene i Klopa. On je takmičarski nastrojen i želi pobedu svog tima. Nema problema. Liverpul se bori za Ligu šampiona. Igrači im se povredjuju kao i ostalima, ne ide uvek sve na istom nivou, imate uspone i padove u sezoni. Morate da prihvatite da ćete u nekim utakmicama dobro igrati i pobediti, a da ćete u nekim biti loši i izgubiti. Nekad možete dobro da igrate i opet da izgubite, ali to je plima i oseka profesionalnog fudbala i svi to moraju da istrpe"
, rekao je Pjulis, preneo je Skaj Sports.

Pjulis nikada nije izgubio od Liverpula kada je igrao na domaćem terenu u Premijer ligi.

Vest Bromvič je osmi na tabeli sa 44 boda, a Liverpul je treći sa 63 boda.

Pjulis je rekao da klub već sada pravi planove za prelazni rok, ali da Vest Bromvič nema finansije kao ostali klubovi.

"Sledećeg vikenda igramo protiv Mančester sitija u polufinalu FA kupa, pa će narednih dana svi članovi stručnog štaba gledati utakmice. Već pravimo planove za narednu godinu. Pokušavamo da postavimo stvari na mesto. Ne želimo da zaostajemo. Želimo što pre da dovedemo igrače, pre nego što počne ludi deo sezone. Teško je to uraditi rano pošto morate da pregovarate o ugovorima i cenama i svemu drugom, ali daćemo sve od sebe
", naveo je Pjulis.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke