Pjanić se već uželeo Rima!

Autor: Beta Beta
petak 27.06.2014.
08:05
Izvor: Beta

Posle eliminacije selekcije Bosne i Hercegovine u prvoj fazi Mondijala u Brazilu, jedan od najistaknutijih članova ''Zmajeva'' poručuje da jedva čeka povratak u ekipu Rome.

Beta/AP Photo/Felipe Dana
Beta/AP Photo/Felipe Dana

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac BiH Miralem Pjanić rekao je danas da jedva čeka da se vrati u svoj klub Romu i počne pripreme za novu sezonu.

"Potpisao sam novi četvorogodišnji ugovor i sada zaista želim da se vratim u Rim. Sezona će uskoro da počne, ove godine igraćemo Ligu šampiona i domaće prvenstvo i ciljaćemo najviše plasmane", preneli su italijanski mediji Pjanićeve reči.

Pjanić je igrao za BiH na Svetskom prvenstvu u Brazilu, gde je njegova reprezentacija eliminisana u grupnoj fazi takmičenja.

"Možemo da kažemo da smo srećni, iako je čudan osećaj da se vratite kući tako brzo. Dakle, nismo u potpunosti zadovoljni. Ipak, pobeda protiv Irana bila je veoma važna za nas i naše navijače", kazao je Pjanić.

BiH je na Mundijalu izgubila prva dva susreta od Argentine i Nigerije, da bi u utakmici poslednjeg kola, koja se igrala bez rezultatskog značaja, savladala Iran.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke