Pitate zašto je Premijer Liga najbolja na svetu? Evo zašto!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 16.07.2015.
08:57
Izvor: Sportske.net

Fudbalski sladokusci to znaju, možda to zvanična statistika ne pokazuje, ali Premijer Liga jeste najbolja na svetu!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Jeste li spremni?

Nova sezona fudbalskog prvenstva Engleske zvanično kreće 08. avgusta. Vreme će brzo proleteti, spremajte se za najbolji fudbal na planeti.

Prvo kolo već donosi uzbuđenja, Mančester Junajted i Totenhem otvaraju sezonu derbijem u matine terminu na Old Trafordu, a subotnji program završava aktuelni šampion, koji na svom terenu dočekuje Svonsi.

U nedelju 09. avgusta se sastaju Arsenal i Vest Hem, te Njukasl i Sautempton, dok će Liverpul gostovati Stouku, od koga je ubedljivo poražen u poslednjem kolu minule sezone.

Prvo kolo se zvanično zatvara u ponedeljak, kada se sastaju Vest Brom i Mančester Siti.

Uzbuđenja neće izostati, Englezi su kritičarima odgovorili na sjajan način. Sve glasniji povici da Premijer Liga nije najbolja na svetu tačni su iz onog takmičarskog, bodovnog ugla i to jasno pokazuje UEFA rang lista.

Ipak, Englezi imaju ono što drugi nemaju. Kazaćete novac, istina. Novac i marketinšku snagu, fudbalski duh kolevke igre koju toliko volimo.

Kako bi vam dokazali da su najbolji, Englezi su, tačnije Skaj Sports i Tijeri Anri, napravili sjajan promotivni video spot, montažu koja će vas vratiti u dobra stara vremena i zaista impresionirati.

Uživajte:

“That is why my friends, this is the best league in the world”

Posted by Sky Sports on Wednesday, July 15, 2015

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak