Pirson se izvinio novinaru zbog uvreda

Autor: Beta Beta
petak 01.05.2015.
01:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera Lestera Najdžel Pirson izvinio se danas novinaru koga je izvredjao na konferenciji za medije posle utakmice sa Čelsijem nazvavši ga "glupim" i "nojem".

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Novinar Jan Bejker je sinoć posle poraza Lestera od Čelsija (1:3) upitao Pirsona da pojasni na kakve je kritike svojih fudbalera mislio kada je rekao da su često kritikovani ove sezone. Trener Lestera rekao je da je to neverovatno pitanje.

"Ako ne znaš odgovor na to pitanje onda si noj! Sigurno ti je glava bila zabijena u pesak! Da li si sposoban i dovoljno fleksibilan da izvučeš glavu iz peska? Ako mene pitaš - nisi. Ja mogu da izvučem glavu, ti ne", rekao je on.

"Ti si ovde prilično dugo i poznaješ situaciju i na kraju mi postaviš takvo pitanje. To znači da si lud ili glup. Izvini, ali ti nisi normalan! Nemoj da mi prodaješ 'maglu', nemoj molim te", dodao je Pirson.

Nakon ove izjave Pirson je napustio konferenciju za novinare, a danas se izvinio.

"Jan, izvinjavam se zbog sinoćnjeg ponašanja, nadam se da to neće narušiti naš odnos. To je bila emotivna reakcija, a ja se ne plašim da ih pokazujem. Dodelili su mi razna imena, ljudi na to imaju pravo, ali izviniću se kad god preteram i to danas radim", rekao je Pirson.

Novinar Jan Bejker naveo je na svom Tviter profilu da prihvata izvinjenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Saturday, 02.05.2015
16:15

Trebao je Pirson ovako da udje u duel sa Vujosevic,Vujosevic bi ga nokautirao i namerno ne bi vratio sliku.

avatar
Friday, 01.05.2015
12:09