Pirlo veruje u Super Marija!

Autor: Stevan Milovanović
subota 01.08.2015.
12:07
Izvor: Sportske.net

Iako su mnogi digli ruke od njega, Mocart veruje da talentovani napadač i dalje ima šanse da postane jedan od najboljih napadača na svetu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Svi znaju ko je Mario Baloteli. Čovek je uspeo da postigne samo jedan pogodak za Liverpul u Premijer ligi prošle sezone.

Međutim, Andrea Pirlo i dalje veruje u sposobnosti 24-godišnjeg napadača.

"Mogu da vam kažem da je Mario jedan od najboljih momaka koje možete da upoznate.", izjavio je bivši fudbaler Juventusa za italijanske medije.

Iskusni fudbaler je dodao kako sa Balotelijem nikad nije dosadno.

"Nikad vam nije dosadno kada je Mario u blizini. Pravio je greške kad je bio mlađi, i on to zna, ali verujem da će se promeniti.", dodao je Pirlo.

Kada je reč o Balotelijevim golgeterskim sposobnostima, novi fudbaler Njujork Sitija je izjavio da će talentovani napadač dokazati klasu u narednim godinama.

"Nadam se da će naredna sezona biti dobra za njega, jer ja i dalje verujem da on ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih napadača u Evropi.", zaključio je osvajač zlatne medalje sa Svetskog prvenstva iz 2006. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 01.08.2015
13:46

Е ако ти ово није довољно да се дозовеш памети и да стварно будеш најбољи као што можеш - Онда ти ниси нормалан. Ако Моцарт верује у тебе, мораш да верујеш и ти!