Pipo priznao poraz!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.01.2015.
09:54
Izvor: Sportske.net

Znate li kada je poslednji put Filipo Inzagi isključen? To što je juče morao u svlačionicu pokazuje koliko je nervozan. Nakon utakmice rekao jednu indikativnu stvar, a u vili u Arkoreu su raspravljali o njegovoj sudbini...

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milanova jesen je zalivena suzama, u to nema nikakve sumnje. Ako se u 2014. i dalje verovalo na "San Siru" da proleće donosi borbu za povratak u Ligu šampiona, sada to deluje kao utopija.

Četiri meča bez pobede, dva poraza kod kuće, skor Filipa Inzagija je poražavajući, čak i kada se uporedi sa prethodnikom Sedorfom.

"Kada Milan ne trči i ne bori se, deluje još tužnije nego inače", izrekao je presudu juče Zvonimir Boban.

Milan je delovao nemoćno, Inzagi je u besu zbog jedne banalne greške sudija zaradio isključenje. On je tokom karijere retko, gotovo nikad dobijao crvene kartone, naime poslednji je dobio baš na "San Siru" 1996. kada je igrao zanimljivo za Atalantu, protiv Milana. I tada su to bila dva žuta, nikada kao igrač nije gubio glavu, pa je jasno u kakvom se rastrojstvu nalazi.

"Moramo da igramo bolje, iako nikada nećemo biti velika ekipa", tužno je konstatovao ono što se znalo i pre početka sezone, za veće stvari Milan nema kvalitet.

Oni će samo žrtvovati još jednu legendu, Inzagi više nije nedodirljiv, juče je Berluskoni gledao meč u svojoj vili u Arkoreu sa ćerkom Barbarom. Mediji prenose da je bio veoma nezadovoljan i da već razmišlja o smeni Inzagija. Ključ će biti kup meč protiv Lacija, 27. januara, pre toga Milan će sa Rimljanima igrati i u prvenstvu, ali ako ispadnu iz kupa (domaćini su u tom duelu), Filipo Inzagi će teško dočekati februar na klupi.

Jer, od trećeg mesta nema ništa. U ovom trenutku Milan je daleko i od pete pozicije, imaju pet bodova manje od Lacija, sedam od trećeplasiranih Napolija i Sampdorije. Više od tabele presuda je igra, ona je očajna, Atalanta je dobila bez većih problema, a jasno je da ovaj Milan nema ideju u igri. Oni na strani mogu da budu opasniji kada se brane, međutim, nije čudno što su rasprodali bodove protiv timova iz donjeg doma i sredine tabele.

"Imam i dalje podršku kluba", rekao je Inzagi, ali svejedno, čak i da ostane na klupi, sa ovakvom ekipom nema budućnost.

Sve su glasniji zahtevi da Berluskoni proda klub, ali on traži nerazumne sume koje niko neće platiti. U svakom slučaju, teško je i gledati ovako nešto, Milanovi navijači su zaslužili mnogo više...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fallen
Monday, 19.01.2015
11:26

Pa kako da pobedjuje kada uopste nema neki tim? Jedino sto Menez vuce igrace, sta ce biti kada mu padne forma?

avatar
Monday, 19.01.2015
12:14

Nema tim da dobije Empoli,Cezenu,Kaljari,Palermo,Sasuolo,Atalantu?Druze,svestan sam ja kao i svi navijaci Milana da nema tim da dobije top timove,ali da dobije ove koji se bore za opstanak ima,a i igraci su mu toliko tromi i bezvoljni na terenu da je to bruka,bar da se bore pa da kazes,a oni ni to,mora da ide,volim ga kao igraca,ali kao trener mora jos da uci i da raste!Forza Milan!