Pipo, ne vredi!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 15.02.2015.
14:22
Izvor: Sportske.net

Još jedno očajno izdanje Milana, ovo je izgubljena sezona!

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan nervozan i pod pritiskom. Strahovao je "San Siro" od ranog vođstva gostiju, Pućareli je pogodio spoljni deo mreže, a iz velike udaljenosti je Mario Rui probao da iznenadi Lopeza.

Gosti bolji u prvom poluvremenu, njihov golman Sepe je imao tek nekoliko intervencija u jednoj situaciji je Menez imao šansu da načne goste. Ipak, Milan je na odmor otišao sa prednošću, kontra domaćih, Menez je uposlio Bonaventuru, centaršut i prvenac za Matiju Destra.

Bio je to prvi udarac Milana u okvir gola.

Italy Soccer Serie A

Ali, to srećno vođstvo ipak nisu uspeli da sačuvaju. Posle sat vremena bivši igrač "Rosonera" Verdi je imao dobru priliku, ali nije se osvetio Milanu. No, ni to nije bilo dovoljno upozorenje bledom domaćinu, desetak minuta kasnije izjednačenje.

Centaršut Hisaja, Makarone sam između dvojice, veteran se poklonio, 1:1 i muk na stadionu.

Desetak minuta pre kraja, crveni za Dijega Lopeza, drugi veteran u redovima Empolija, Ćićo Tavano je bio u šansi, Španac je rukom igrao van svog kaznenog prostora pa je domaćin ostao sa desetoricom.

Do kraja napadi Empolija, ostalo je 1:1, gosti su zaslužili verovatno i više od boda, sa druge strane Milan očajan, ne liči ni na šta. Ovo je već izgubljena sezona, a videćemo koliko će se Inzagi još zadržati na klupi...

Golove sa "San Sira" možete da vidite ovde.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Кун
Sunday, 15.02.2015
15:25

Milan je postao prosecna ekipa, cak i ispod toga, Empoli ih unistava na njihovom stadionu, a ja ne znam zasto ih i dalje guram na tikete...