Pipo Inzagi - Najgori u istoriji?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 16.02.2015.
10:07
Izvor: Sportske.net

Super Pipo je pali idol Milanovih navijača, još jedna potrošena legenda, a juče se desilo nezamislivo, "San Siro" mu je zviždao. Brojevi ne lažu...

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Već smo konstatovali, sezona je izgubljena za Milan. U 2015. se ugasila i poslednja nada, Inzagi je sa svojim timom dobio samo jednu utakmicu, ima i dva remija i četiri poraza. O Ligi šampiona niko ne priča, to je utopija, a i Evropa je daleko, mada je pitanje šta bi za Milan u ovoj situaciji značila LE.

Filipo Inzagi odoleva, ali ga je "San Siro" ispratio zvižducima. Silvio Berluskoni je razočaran, "Gazeta" piše da je meč gledao u svojoj vili u Arkoreu sa ćerkom Barbarom i da više nema iluzija.

Navodno ga ćerka i Galijani odgovaraju od toga da proda klub, ali je jasno da je njegova era završena.

Ona se privodi kraju na najgori mogući način, Milan nije daleko od evropskog, već od italijanskog vrha, a Berluskoni je najgori trener u istoriji kluba, od 1986. od kada je Milan u vlasništvu gazda Silvija.

On je u 23 meča, osvajao 1.3 boda u proseku po utakmici, što je zajedno sa Nilsom Lidholmom najmanje od svih koji su sedeli na klupi "Rosonera".

Ovaj istorijski remi (prvi put je Empoli remizirao na "San Siru", ipak nije prelio čašu, odlučujući bi mogao da bude naredni vikend, meč protiv Ćezene.

Pipo traži vreme, ali niko nije spreman da ga pusti da radi, u velikim klubovima morate da pobeđujete, a on to čini baš retko.

"Izgubio je osećaj za stvarnost
", optužuju ga mediji na Apeninima, iako većina komentara polazi od toga da je ekipa loša, ali i da su dovedeni neki igrači koje je tražio ove zime, pre svega Ćerći i Destro.

Zanimljivo da Milan ima bod više nego u isto vreme prošle godine, ali svejedno, nemaju nikakvu ideju u igri, a to na kom će mestu završiti u sredini tabele je totalno nebitno.

U svakom slučaju, izgleda da ćemo, ako Berluskoni ipak ne proda tako brzo svoje čedo, od leta videti novo spremanje u Milanu. Međutim, to neće nikoga impresionirati, niti se nazire ko bi mogao da sredi stvari, čak i da Inzagi bude smenjen pre juna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mungos
Monday, 16.02.2015
11:13

Berlu bi trebalo da proda klub. Nije spreman da ulaze, ili nema novca za to, a klub tavori.nI Juventus je pored nekih besplatnih igraca morao da ulozi novac, a Milan se nada da ce jeftinim igracima ponoviti rezultate iz prosle decenije... Ne ide. Pipo, kao i Sedorf nisu bas trenerski magovi, uz svo duzno postovanje za osvojeno tokom igrackih karijera.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 16.02.2015
11:32

Sedorf nije trenerski mag samo zato sto je pocetnik, ali imao je dosta dobre rezultate sa nama u prosloj (polu)sezoni i za Pipa je Kapelo i Murinjo- 2 u 1.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 16.02.2015
12:47

:-) Kapelo je za mene najbolji trener u istoriji. Time sam sve rekao...

avatar
srpskieskobar
Monday, 16.02.2015
12:42

Ja mislim da treba da dovedemo Kapela :D :D :D