Pike kažnjen zbog vređanja policajca

Autor: Beta Beta
sreda 04.03.2015.
14:23
Izvor: Beta

Igrač Barselone dobio je samo novčanu kaznu.

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Đerar Pike osuđen je danas na novčanu kaznu od 10.500 evra zbog vređanja policajaca dok mu je izricao kaznu za saobraćajni prekršaj, navodi se u presudi suda Katalonije.

Tužilaštvo je tražilo da fudbaler bude kažnjen sa 900 evra, ali sudija je, imajući u vidu njegova visoka primanja, odredio kaznu od 10.500 evra, ocenivši da bi niža kazna bila simbolična.

Pike, partner kolumbijske pevačice Šakire, 13. oktobra prošle godine je u Barseloni bio putnik u automobilu parkiranom na mestu gde je to zabranjeno.

Kada je policajac hteo da uruči kaznu vozaču koji je, po španskim medijima Pikeov brat, Pike je izašao i pokušao da ga ubedi da odustane, rekavši da su "samo stali na minut" da bi se on slikao sa svojim obožavateljima.

Pošto policajac nije hteo da povuče kaznu, fudbaler mu se besno obratio, zgužvao potvrdu i bacio je, a zatim optužio policajca da hoće da ga kazni samo zato što je poznat i ljubomoran na njegov uspeh.

Pike se preko Tvitera kasnije izvinio: "Mnogo su preuveličali šta sam rekao, ali u svakom slučaju mi je žao, pogrešio sam i to se neće ponoviti", napisao je on.

Pike je s Barselonom osvojio dve titule Lige šampiona i pet titula šampiona Španije, od kada je 2008. došao u klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 04.03.2015
15:33

Ove sezone Pique igra fenomenalno. I stub je odbrane Barse.