"Pevci" sa čovekom više ranili "Tigrove"

Autor: Boban Filipović
nedelja 23.11.2014.
18:54
Izvor: Sportske.net

Nedeljni program 12. kola Premijer lige je okončan u Halu, gde je domaćin ostao bez bodova u duelu sa Totenhemom, koji je priredio preokret. Junak pobede gostiju iz severnog Londona Kristijan Eriksen, mada je trijumfu jednako doprinela i nepromišljenost G

Beta/AP Photo/Lynne Cameron, PA Wire
Beta/AP Photo/Lynne Cameron, PA Wire

Povezane vesti

Hal je bolje ušao u meč, što je rezultiralo ranom prednošću. Doneo ju je bivši igrač "Sparsa" Džejk Livermor nakon osam minuta igre.

Veoma precizan šut sa distance u samo ćoše, Igo Loris je nemoćan i prinuđen da vadi loptu iz mreže.

Francuski golman je najzaslužniji što prednost "Tigrova" nije bila veća, dobro je reagovao na pokušaje Bredija i Ben Arfe.

"Pevci" su prvi put koliko-toliko zapretili tek u finišu prvog dela igre, ali "Tigrovi" idu na veliki odmor s minimalcem.

U nastvaku kreže po zlu za domaćina, Gaston Ramirez je nepotrebno izdivljao, sudija Poson mu pokazuje crveni karton i put u svlačionicu.

Od tog trenutka druga priča na terenu, brojčano nadmoćniji Totenhem kreće da napada i to se isplatilo na isteku sata igre.

Kristijan Eriksen izvodi odlično slobodnjak sa 'svoje poticije' MekGregor brani kranjim naporom, ali Kejn naleće na lotu i donosi poravnanje.

Nedugo potom opasno prete Lamela, Soldado, pa ponovo Lamela, ali promene nema sve do poslednjeg minuta regularnog dela kada Kristijan Eriksen veoma preciznim udarcem sa 20-ak metara šalje neodbranjiv udarac u mrežu Hala.

Ostalo je malo vremena da ranejni i brojno inferiorniji "Tigrovi" izbegnu poraz, ostalo je 1:2, bodovi putuju u severni London.

Golove iz Hal Sitija pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke