"Petarda" Bilbaa protiv "Kanarinaca"

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.04.2017.
22:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Atletik Bilbaa slavili su na svom stadionu, u premijernom susretu 32. kola španske Primere.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Izabranici Ernesta Valverdea bili su više nego ubedljivi na "San Mameus", kako su slavili sa 5:1 (3:1) protiv Las Palmasa.

Poveli su u sedmom minutu preko San Hozea, da bi Muniain samo dva minuta kasnije povisio na 2:0, sjajnim golom iz slobodnog udarca.

Gosti se vraćaju u 12. minutu, strelac je nakon kornera Bigas, da bi samo šest minuta kasnije Aduriz na asisteniju Injaki Vilijamsa vratio dva gola viška domaćoj ekipi.

Ta četiri pogotka iz uvodnih 20 minuta utakmice pogledajte OVDE.

Do poluvremena nije bilo golova, a u nastavku domaćin za samo minut otklanja sve dileme.

Muniain u 58. minutu postiže svoj drugi gol na meču i donosi Baskijcima tri gola razlike. Sjajno je krilni fudbaler Bilbaa šutirao sa ivice kaznenog prostora, golman gostiju Raul još jednom nije imao šansi sa njim u duelu.

Samo minut kasnije, velika greška odbrane, Injaki krade loptu, dotura je do San Hozea, a ovaj proigrava Aduriza, koji postiže svoj drugi gol na meču za 5:1.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, Atletik je šesti sa 53 boda, dok je Las Palmas na 13. mestu sa 15 bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 14.04.2017
23:01

Odlični San Hoze, Ituraspe, De Markos takodje.. Jeraj doktorski u odbrani, Kepa branio dobro, odlična parada i odbrana Livaji.. Raul Garsija takodje na visini zadatka.. Muniain maestralan, šteta što nije dao još i glavom pa da kompletira het trik! O Aricu i majstorskom golu ne treba pričati, fudbal će izgubiti mnogo kad se oprosti, poslednji iz stare garde napadača! Vilijams je rasturio odbranu LP-a, šteta što nije postigao gol.. EUP!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 14.04.2017
22:42

Konacno da zablista iker muniain...veliki potencijal