Pesničenje u komšiluku - Krošeom na sudiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.11.2016.
20:16
Izvor: Sportske.net

Pre samo nekoliko dana mogli smo da posvedočimo tragediji koja se dogodila u Meksiku kada je igrač jednim udarcem ubio sudiju, ali takve scene nekima očito ne znače ništa.

Povezane vesti

Pojedinci očito ne razumeju poentu fudbalske igre, pa pravdu na terenu pokušavaju da isteraju batinama.

Bez želje da ulazimo u to da li je sudija bio tendenciozan u svojim odlukama, scena zabeležena na jednom od teran u Bosne i Hercegovini mora da naiđe na osudu.

Radi se o utakmici 14. kola 1. Lige Tuzlanskog kantona između ekipa Željezničara i Mladosti iz Puračića.

Nakon što je sudija odlučio da pokaže crveni karton igrač u belom dresu sa brojem devet prilazi i sa leđa pogađa pesnicom u potiljak.

Srećom, ovakav postupak "fudbalera" nije ostavio veće posledice na sudiju ali svakako ne možemo a da ne osudimo ovakve gestove.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Monday, 14.11.2016
21:32

Jeste, sve to stoji, treba osuditi ovakav postupak.. ne znam da li je crveni opravdan ili nije ali da li ste svesni da sudije pisu istoriju fudbala a da kazna za gresku bude samo novcana. Koliko utakmica je namesteno pomocu sudija, koliko ekipa osteceno, koliko ostalo bez titule a koliko ispalo iz lige.. Sudije na kraju opet sude a ostecene ekipe mozda nikada vise ne zaigraju finale, mozda nikada vise ne dobiju sansu da udju u visi rang, mozda se nikada vise nece boriti za titulu.. Ne opravdavam ovog igraca ali ako crveni nije po zasluzi i treba da dobije po tintari, po cenu izbacivanja igraca iz fudbala.. mozda je bas tako nesto potrebno kako bi se sudije zapitale da li ce opet uzeti pare ispod stola..

avatar
Rulermaster
Monday, 14.11.2016
22:44

Koja je poenta ovoga sto si napisao? Citam i ne verujem sta citam! Ajde klinac na spavanje!

avatar
X
Tuesday, 15.11.2016
01:57

Poenta je ta druze da ce sudija za nedosudjen cist penal dobiti losu ocenu dok ce klub biti ostecen za titulu.. nemoj pricati nekome da je klinac ako ne kapiras neke stvari. Sudije su zasticene kao beli medvedi a igraci i timovi ispastaju.. e, to je poenta..