Peroti bez dlake na jeziku: "Fali nam ubojiti napadač"

Autor: Pavle Lazarević
subota 16.04.2016.
11:48
Izvor: Sportske.net

Ofanzivac Rome Diego Peroti pohvalio je rivala iz Napolija i izneo javno svoje mišljenje o saigračima iz napada.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Roma ove sezone igra po sistemu 'toplo-hladno', pa se u Seriji A nalaze tek na trećoj poziciji, iako su najavljivali napad na titulu. Ceh je platio trener Rudi Garsija, pa je Spaleti vraćen na nekadašnje mesto uspeha.

Univerzalni ofanzivac "Vučice", Dijego Peroti dao je zanimljivu izjavu za italijanske medije, gde nema baš pohvalnih reči za svoje saigrače iz napada, a ima za najboljeg strelca lige iz redova Napolija.

"Gonzalo Iguain je najbolji napadač Serije A i postigao je 30 golova. Nama je potreban takav profil igrača i zato i "kaskamo" za Juventusom i Napolijem na tabeli", istakao je Argentinac.

On je rekao da da Edin Džeko odlično navlači protivničke defanzivce na sebe, ali da mu nedostaju golovi. U dosadašnjem delu sezone, u listu strelaca Rome se upisalo čak 18 igrača.

"To je sjajna stvar za tim, jer nemamo nekog ko bi sam postigao 30 golova, ali možda zbog toga i nismo prvi na tabeli", dodao je on.

Jedno je sigurno, 27-godišnji Peroti nije oduševljen bosanskim reprezentativcem, što bi moglo da izazove probleme unutar Spaletijeve ekipe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an
Saturday, 16.04.2016
13:38

dobro je da niej ronaldo ovo rekao jer bi bio najgori covjek na sviejtu , ovako sve pohvale za perotija sto ej rekao svoje misljenje, licemjeri...

avatar
Jason
Saturday, 16.04.2016
13:33

Upravu je Dzeko je razocarao sa golovima!!

avatar
Saturday, 16.04.2016
12:03

Jovetic i Dzeko jos cekaju za dolazak u klub za koji oduvek navijaju:-) Pare za sve ove igrace moze da nam obezbedi iskljucivo novi vlasnik (vecinski) koji verovatno stize u junu, naravno da u ovom trenutku to nije realno Hahaha

avatar
Saturday, 16.04.2016
12:00

El Saravi i Baka za Pjanica, moze? :-D Ako ne budemo igrali sa dva spica, nece nam trebati i Jovetic i Ibrahimovic, mogu na sredini iza Zlatana da igraju Zivkovic, Pjanic i Ljajic, a iza njih Kovacic i Matic!