Peres: "Roma je u teškoj grupi u Ligi Evrope"

Autor: Beta Beta
sreda 14.09.2016.
22:15
Izvor: Beta

Fudbaler Rome Bruno Peres rekao je danas da je njegova ekipa u teškoj grupi u Ligi Evropa, ali da je cilj da ode što dalje u tom takmičenju.

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

"Čeka nas važna i teška utakmica. Protiv Viktorije moramo da ponovimo igru iz drugog poluvremena duela sa Sampdorijom u prvenstvu kako bismo pobedili. Mi smo u teškoj grupi, ne čini se tako na papiru, ali teren je druga priča", rekao je Peres za italijanske medije.

Takmičenje u Ligi Evropa počinje sutra, a fudbaleri Rome od 19 časova igraju u Plzenju protiv Viktorije, utakmicu prvog kola Grupe E. U toj grupi su još rumunska Astra i Austrija iz Beča.

Roma je za vikend pobedila Sampdoriju sa 3:2, posle preokreta u drugom poluvremenu, koje je kasnilo oko sat vremena zbog jake kiše u Rimu.

"Moraćemo dobro da igramo, ako mislimo da pobedjujemo u Ligi Evropa. Mislim da to možemo, iako smo u veoma dobroj grupi. Mislim da možemo da dodjemo do kraja", rekao je Peres.

On je dodao da Roma ima jaku ekipu i da je njen cilj da bude u vrhu tabele italijanskog prvenstva.

"Moramo da pokušamo da se borimo za skudeto, da uvek budemo u vrhu tabele. O tome stalno mislimo i verujemo da ćemo uspeti. Naporno radimo, pokušavamo da shvatimo gde grešimo i da napredujemo. Svesni smo naše snage, šteta je zbog eliminacije iz Lige šampiona, ali uvereni smo da možemo da ostvarimo ciljeve", rekao je Peres.

U ostalim utakmicama prvog kola, irski Dandalk će od 19 časova debitovati u Ligi Evropa u Alkmaru protiv AZ-a, PAOK će na svom terenu od 21.05 igrati protiv Fiorentine, a Panatinaikos će u isto vreme u Atini igrati protiv Ajaksa.

Mančester junajted će takmičenje početi u Roterdamu protiv Fejnorda od 19 časova, dok će Sasuolo u isto vreme igrati na domaćem terenu protiv Atletika iz Bilbaa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 15.09.2016
23:25

ovo im je teska grupa a zeljeli su igrati LP ?

avatar
SAB
Thursday, 15.09.2016
00:55

Postovsnje ovom coveku jer postuje slabije klubove. Davadi uvek slabijem nadu, tako bi svi trebali

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 14.09.2016
22:18

Hahaha ovo je teska grupa ako ne prodjete ugasite se

avatar
Pravi romanista
Wednesday, 14.09.2016
23:12

Naravno da ce tako nesto reci iz postovanja prema ostalim ekipama iz grupe...