Pepe: "Ne smemo da ponovimo greške"

Autor: Beta Beta
utorak 14.04.2015.
00:26
Izvor: Beta

Fudbaler Real Madrida Pepe rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida ne sme da ponovi greške iz ovosezonskih duela sa gradskim rivalom.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida sutra od 20.45 na svom Visente Kalderonu igraju protiv Real Madrida, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona. Utakmicu će suditi srpski sudija Milorad Mažić.

Dva madridska kluba ponovo igraju u nokaut fazi, 11 meseci posle finala, u kome je Real pobedio posle produžetaka (4:1) i osvojio 10. titulu prvaka Evrope.

Real ove sezone nije pobedio Atletiko, ekipa Dijega Simeonea dva puta je pobedila u prvenstvu, kao i u Superkupu španije i Kupu kralja.

"Utakmica će biti teška za obe ekipe. Ne smemo da pravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama sa Atletikom. Ako u duel udjemo snažno i pokažemo ono što smo pokazali prošle godine, mislim da ćemo sigurno prikazati dobru igru", rekao je Pepe za španski list AS.

Real je petu godinu uzastopno u četvrtfinalu Lige šampiona i ostvario je četiri uzastopne pobede. Ekipa Karla Ančelotija će pokušati da postane prva ekipa koja je odbranila trofej u Ligi šampiona.

Real je u subotu pobedio Eibar sa 3:0 i smanjio zaostatak za Barselonom u španskom prvenstvu na dva boda, pošto je katalonski klub odigrao nerešeno 2:2 sa Seviljom.

"Smanili smo zaostatak i to je veoma važno, ali ima još utakmica do kraja i moramo da se borimo. U svaki duel moramo ozbiljno da uđemo. Cilj je da se borimo do samog kraja, nekada je teško, ali to moramo da radimo", rekao je Pepe.

U ekipu Reala vratiće se Garet Bejl, posle problema sa zglobom, kao i Toni Kros i Hames Rodriges, koji su propustili duel sa Eibarom zbog suspenzija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke