Pepe: ''Bićemo spremni za Super kup''

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 29.07.2014.
00:50
Izvor: Sportske.net

Jedan od stubova odbrane šampiona Evrope i reprezentacije Portugala, Pepe, istakao je da će dati sve od sebe kako bi ekipa Reala osvojila prvi trofej ove sezone.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Ekipa Karla Anćelotija priprema se za predstojeću sezonu u Sjedinjenim Američkim Državama, a do sada su tamo odigrali utakmicu sa Interom gde su izgubili nakon penala.

Jedan od kojih se očekuje dosta u narednoj sezoni je i centralni defanzivac i član portugalske reprezentacije, Pepe, koji bi sa Serhijom Ramosom trebalo da čini neprobojan tandem u odbrani Madriđana.

Trener očekuje mnogo od nas na ovim pripremama. Lagano dižemo ritam i bićemo spremni za Super kup. Želimo da ga osvojimo, moramo da opravdamo ime šampiona Evrope.“, rekao je Pepe.

Upitan da prokomentariše značaj i potencijal koji ima novo pojačanje, Hames Rodrigez, Pepe je odgovorio da jedva čeka da ga vidi na terenu u dresu Reala.

On je veoma talentovan igrač. Ima neverovatnu levicu, gledao sam ga dok je igrao za Porto. Sjajno je što je Real potpisao ugovor sa tako dobrim mladim igračem.“, završio je Pepe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke