Pep vratio Kolarova na beka

Autor: Boban Filipović
subota 20.08.2016.
13:13
Izvor: Sportske.net

Posle eksperimentisanja sa srpskim reprezentativcem na štoperskoj poziciji protiv Sanderlenda, Gvardiola je rešio da ga protiv Stouka vrati na svoju prirodnu poziciju.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Današnji program u Premijer ligi kreće duelom između 'Grnčara' i 'Građana' na 'Britaniji', a poznate su i starne postave za koje su se opredelili menadžeri Mark Hjuz i Pep Gvardiola.

Katalonac je ostao pri svome po pitanju Džoa Harta i Jaje Turea, a osim toga napravio je još nekoliko izmena u odnosu na svoju premijerligašku premijeru.

Po bokovima će umesto Sanje i Klišija delovati Pablo Zabaleta i Aleks Kolarov, koji je protiv Sanderlenda igrao na mestu štopera. Štoperski tandem sa Stounsom činiće Otamendi.

Takođe, umesto Nolita će početi njegov zemljak Hesus Navas, pojačanje iz Selte će šansu čekati s klupe za rezerve.

Na drugoj strani, Hjuz nije menjao ama baš ništa u odnosu na meč prvog kola protiv Midlsbora.


Podsetimo, Stouk je u prvom kolu remizirao sa Midlsbroom na 'Riversajdu' (1:1), dok je Mančester Siti uz dosta sreće savladao 'Crne mačke' na svom 'Etihadu' (2:1).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Saturday, 20.08.2016
15:14

Kolarov macka,svake godine ga otpisujete ali drzi se bombarder...

avatar
dzedaj vitez
Saturday, 20.08.2016
14:10

Ocajno sudjenje. Siti na dve utakmicr u Pl dva penala. Stamota. Situacija kada je Alen pau u sesnaestercu je za penal jednako koliko je i otamendijev pad bio za penal. Dvostruki arsini. Sramota.

avatar
Mangus
Saturday, 20.08.2016
13:20

Kolarov je ok odigrao protiv sanderlenda. Nije to bas tim za pokazivanje pravoy stanja stvari ali se snasao. Hrabri cinjenica da ga koristi, on je ofanzivan bek a pep takve voli. Sto se Harta i turea ticd, ne cudi me. nMada me iznenadjuju pricr da ne racuna na otamendija, on je odlican stoper