Pep odapeo "otrovnu strelicu" ka Junajtedu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.09.2014.
19:01
Izvor: Sportske.net

Trener Bajerna Pep Gvardiola govorio je na današnjoj konferenciji za medije o tome kako je Junajted izgubio svoju moć o čemu svedoče i činjenice da tokom leta nije bio u stanju da dovede željene igrače među kojima su bili i fudbaleri Bajerna.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Španski stručnjak Pep Gvardiola "nagazio je na žulj" navijače Mančester Junajteda današnjom izjavom koja se ticala poljuljanog ugleda i finansijskog stanja kluba sa "Old Traforda".

Govoreći o predstojećem duelu Lige šampiona sa Mančester Sitijem Gvardiola je objasnio kako je Luj Van Gal tokom leta želeo da angažuje trojicu fudbalera Bajerna među kojima su Roben, Švajnštajger i Miler, i kako Junajted jednostavno nije imao način da ih angažuje.

"Zbog toga je fudbal fantastičan. Svake nedelje morate da budete spremni na nove izazove. Oni su izgubili moć, nisu imali dovoljno novca da priušte moje igrače" rekao je Gvardiola.

Čini se, međutim, da je Gvardiola iskoristio priliku da odapne "otrovnu strelicu" ka "Old Trafordu" jer se ne može reći da Junajted nije bio u poziciji da angažuje vrhunske igrače zbog nedostatka novca jer je u smiraj prelaznog roka Van Gal ispraznio "pećinu" dovođenjem Di Marije, Roha, Blinda i Falkaa.

Verovatno je Pep na ovaj način želeo da u prvi plan istakne to da je Bajern postao dosta moćniji i da odnos snaga neretko može da se promeni posle samo dve ili tri sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke