Pelegriniju kriv Kompani

Autor: Beta Beta
nedelja 18.01.2015.
22:16
Izvor: Beta

Trener Mančester Sitija Manuel Pelegrini izjavio je posle današnjeg poraza od Arsenala da njegovi fudbaleri moraju da pobede Čelsi ako žele da ostanu u trci za titulu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Siti je izgubio danas na svom terenu od Arsenala sa 0:2, a Čelsi je juče pobedo Svonsi sa 5:0 i na prvom mestu na tabeli ima pet bodova prednosti.

"U utakmici protiv Čelsija moramo da smanjimo zaostatak na dva boda. Oporavićemo se", rekao je Pelegrini, preneli su britanski mediji.

Arsenal je pobedio na gostovanju protiv Mančester Sitija prvi put posle skoro 13 godina, a golove su postigli Santi Kazorla iz penala i Olivije Žiru nakon asistencije Kazorle.

Pelegrini smatra da je sudija doneo pogrešnu odluku kada je procenio da je Vensan Kompani u duelu oborio Naća Monreala i da je to promenilo tok utakmice.

"Primili smo dva gola posle prekida, možda postoji sumnja kod onog penala. Važno je da prestanemo da primamo golove iz prekida.

Mislim da nije bio penal, ali i da se Kompani nepotrebno kretao. Utakmica se promenila posle toga, ali ne želim da tražim izgovore"
, rekao je trener aktuelnog šampiona Premijer lige.

"Nismo bili kreativni. Naporno treniramo i igramo agresivno, ali nismo imali ideje. Pokušali smo da igramo dobar fudbal, imali smo loptu u posedu, ali nismo uspevali da pronadjemo rešenje. Mislim da nismo igrali dobro", dodao je Pelegrini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 18.01.2015
23:21

Bez Jaje Turea Sitiju ce bod na Stamford Bridzu biti premija.

avatar
3x3
Sunday, 18.01.2015
23:49

Nemaju oni sta da traze sve i da je Ture tu.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 19.01.2015
07:12

Nije Siti Donji Srem (uz postovanje prema Donjem Sremu) pa da se tako lako nagadja hoce li Celsi pobjediti,veliki favorit Celsi svakako jeste ali to nista ne znaci

avatar
barça mes que un clu
Monday, 19.01.2015
00:30

Bez njega su slabiji pa barem za 30 %, ako ne i vise.