Pelegrini posle ispadanja - Hoće li Čelsi platiti ceh?

Autor: Beta Beta
subota 24.01.2015.
19:35
Izvor: Beta

Posle iznenađujućeg trijumfa Midlsbroa nad Mančester Sitijem, trener ''Građana'' istakao da su njegovi igrači bili previše nervozni. U redovima Midlsbroa, naravno, oduševljenje!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Trener drugoligaša Midlsbroa Aitor Karanka izjavio je da je ponosan na svoje fudbalere posle današnje pobede protiv aktuelnog šampiona Mančester sitija od 2:0, u četvrtom kolu FA kupa.

"Ne mogu da opišem kako se osećam. Ponosan sam na igrače, navijače, ljude sa kojima radim i ceo klub. Siti je imao mnogo šansi za gol u prvom poluvremenu i bio sam zabrinut jer su kvalitetni, oni su uvek opasni u napadu", rekao je Karanka za Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbaleri Midlsobra pobedili su danas na gostujućem terenu Mančester Siti sa 2:0, u četvrtom kolu FA kupa.

"To je bila naša treća utakmica za nedelju dana. Možda smo mogli i ubedljivije da pobedimo na terenu smo bili dobro organizovani i kvalitetno smo igrali u napadu. Ali, nije loše ni 2:0", rekao je Karanka.

Trener Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je da Midlsbro zasluženo nastavlja takmičenje u FA kupu i da njegova ekipa sada mora da se koncentriše na preostala dva takmičenja, Premijer ligu i Ligu šampiona.

"Pre nego što su poveli imali smo pet ili šest čistih šansi, a Midlsbro nijednu. Ali, rano smo primili gol i utakmica se promenila. Bili smo nervozni. Midlsbro dobro radi i zbog toga je drugi u Čempionšipu. Imali su prilike da postignu još golova i zasluženo su prošli dalje", rekao je on.

"Sada moramo da nastavimo takmičenje u Premijer ligi i Ligi šampiona. Želeo sam da igramo i u FA kupu, ali sada moramo da se koncentrišemo na dva velika takmičenja. Čeka nas teška utakmica protiv Čelsija u ligi, moramo da smanjimo zaostatak od pet bodova", dodao je Pelegrini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Saturday, 24.01.2015
20:41

e pa nemoj te mnogo da se nadate protiv celsija :)

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 24.01.2015
22:09

ti pricas kao da je siti petoligas halo decko cekaj malo da se svi oporave pa cemo vidjeti

avatar
lamps8
Monday, 26.01.2015
21:28

videcemo u subotu